Σεισμός στην Τουρκία: Μητέρα βγήκε ζωντανή με τον γιο της από τα συντρίμμια, μετά από 68 ώρες


Σεισμός στην Τουρκία: Τα θαύματα συνεχίζονται στην «κόλαση» – Μια μητέρα παρέμεινε 68 ώρες κάτω από τα ερείπια των κτιρίων μαζί με τον γιο της αλλά κατάφεραν να βγουν και οι δύο ζωντανοί

Ακόμη μερικές εικόνες που προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση, εν μέσω απέραντης θλίψης για τους περισσότερους από 17.000 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε Τουρκία και Συρία.

Οι διασώστες δεν χάνουν την ελπίδα τους, έστω κι αν έχουν περάσει πάνω από 68 ώρες από το χτύπημα του φονικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ συνεχίζουν να σώζουν ανθρώπινες ζωές

Η διάσωση της Σεράπ Τοπάλ και του γιου Μεχμέτ Χαμζά Τοπάλ, συγκαταλέγεται σε αυτά που αποκαλούμε «θαύματα της ζωής». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα όταν απεγκλωβίστηκε μαζί με τον 5 ετών γιο της, μετά από 68 ώρες στα χαλάσματα.

H Σεράπ και ο Μεχμέτ πέρασαν σχεδον τρεις ημέρες καθηλωμένοι και καλυμμένοι μεσκόνη και συντρίμμια, με τη γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη. Αλλά οι Βρετανοί εθελοντές της SARAID και οι Γερμανοί διασώστες της At Fire να καταφέρνουν να τους βγάλουν από την «κόλαση».

Σχετικές ειδήσεις


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ