H αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων έχει τα μυστικά της!


Όλες θέλουμε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες! Ειδικά για το μακιγιάζ αυτών των ημερών χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά τα μεμονωμένα τουφάκια ψεύτικων βλεφαρίδων που χαρίζουν εκπληκτικό βλέμμα, χωρίς να διακρίνονται έντονα. Μετά τη σωστή τοποθέτηση, όμως, ακολουθεί η αγωνία για την εύκολη και γρήγορη απομάκρυνσή τους…

Σε κάθε σημαντικό γεγονός ή εκδήλωση δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο βλέμμα μας, χρησιμοποιώντας συχνά τις μεμονωμένες τούφες ψεύτικων βλεφαρίδων.

Πρόκειται πραγματικά, για μια πολύ καλή λύση, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τα σημεία που θέλουμε, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ενός ψεύτικου look. Ειδικά μάλιστα, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών κάνουν θαύματα!

Μετά τη σέξι εικόνα μιας γνήσιας femme fatale, όμως, έρχεται η στιγμή που το μαγικό μας ραβδάκι θα μας μεταμορφώσει στην απλή, όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτό το μικρό τρικ ομορφιάς, χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τις φυσικές μας βλεφαρίδες; Όλη η προσοχή μας, στρέφεται στην εύκολη και επιτυχημένη αφαίρεσή τους, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μερικές καθαρές μπατονέτες, χλιαρό νερό και μερικές σταγόνες από το ειδικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών μας, κατά προτίμηση εκείνο των δύο φάσεων.

Τι κάνουμε:
Αρχικά βρέχουμε την μπατονέτα με χλιαρό νερό και με την άκρη της εμποτίζουμε ελαφρά το σημείο ένωσης της ψεύτικης τούφας με τις βλεφαρίδες μας.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, που θα έχουμε μεταφέρει την απαραίτητη υγρασία, ρίχνουμε μερικές σταγόνες από το ντεμακιγιάζ ματιών σε μια καθαρή μπατονέτα και σπρώχνουμε με πολύ ανάλαφρες κινήσεις τα μεμονωμένα τουφάκια.

Με αυτόν τον τρόπο η ειδική κόλλα θα διαλυθεί και οι φυσικές μας βλεφαρίδες θα μείνουν ανέπαφες, κλείνοντάς μας το μάτι για την επόμενη εντυπωσιακή μας εμφάνιση!

Από την Άντζελα Μολφέτα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ