Μπότες καλοκαίρι: Δείτε πώς να διαμορφώσετε τις μπότες σας με σορτς το καλοκαίρι


Ψάχνετε έναν τρόπο να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικού γούστου στο καλοκαιρινό σας στυλ; Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε μπότες αντί για slides ή σανδάλια; Ενώ αυτό το στυλ εμφανίζεται συνήθως το φθινόπωρο, υπάρχουν πολλοί τρόποι κατάλληλοι για τον καιρό για να φορέσετε μπότες με σορτς κατά τους θερμότερους μήνες. Από την προσθήκη ενός ζευγαριού μποτάκια στην εμφάνισή σας με τζιν-σορτς, μέχρι την προσαρμογή του στυλ στο τυπικό συνδυασμό ρούχων με τακούνια, οι μπότες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανανεώσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Στην πραγματικότητα, ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κάνετε στυλ στα μποτάκια σας είναι με ένα τζιν σορτς. Εάν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να φορέσετε μπότες με σορτς, το κλειδί για να κάνετε αυτή την εμφάνιση να λειτουργεί είναι να επιλέξετε τον σωστό τύπο συνδυασμού μπότες και σορτς. Για μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα της τάσης, προτιμήστε ένα ταιριαστό, πιο «κομμένο» σορτς. Αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα casual, επιλέξτε ένα άνετο μπλουζάκι με τις μπότες σας.

Μπορείτε να φορέσετε ψηλές μπότες με σορτς;

Ναί! Θα λατρέψετε οποιεσδήποτε ψηλές μπότες γιατί πραγματικά κάθε είδους ψηλές μπότες φαίνονται υπέροχες με σορτς. Το να φοράς ψηλές μπότες με σορτς μπορεί να δείχνει πραγματικά κομψό και συνδυασμένο. Το κλειδί για να λειτουργήσει αυτό το look είναι η επιλογή του σωστού τύπου ψηλών μποτών. Ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο ή μπότες μέχρι το γόνατο ταιριάζει καλύτερα με σορτς. Αν θέλετε να φορέσετε τις μπότες σας μέχρι τους μηρούς με σορτς, είναι επίσης απολύτως εφικτό! Εξαρτάται πραγματικά από εσάς και τι θα αισθάνεστε πιο άνετα και όμορφα.

Κοντό τζιν σορτς και μπότες

Ένα τζιν κοντό και μποτάκι είναι πάντα νικητής σε κάθε έξοδο. Είναι ένας εξαιρετικά εύκολος συνδυασμός και είναι τέλειος για κάθε καλοκαιρινή περίσταση. Απλώς συνδυάστε τα αγαπημένα σας μποτάκια με ένα ελαφρύ τζιν σορτς και είστε έτοιμες. Αυτός ο συνδυασμός είναι τέλειος για μια διασκεδαστική βραδιά για κορίτσια ή μια βραδιά ραντεβού. Ο συνδυασμός τους με ένα χαλαρό crop top θα κάνουν τους πάντες να παραμιλούν στο πέρασμά σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ