Σακίρα: «Πρέπει να αποδεχόμαστε τον πόνο και την απογοήτευση στη ζωή»


Η Σακίρα μίλησε για το διαζύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ και τη νέα της ζωη. Μετά το χωρισμό, η ποπ σταρ βρίσκει δύναμη και μαθαίνει να βασίζεται μόνο στον εαυτό της, όπως λέει

Τον Ιούνιο του 2022, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και ο σύντροφός της και πατέρας των δύο της παιδιών, ο άσσος των γηπέδων Ζεράρ Πικέ, χώρισαν μετά από 11 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2010 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Waka Waka (This Time for Africa),» το οποίο είχε επιλεγεί εκείνη τη χρονιά ως επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Έκτοτε κυκλοφόρησαν πολλές φήμες, οι δύο «πρώην» αντάλλαξαν αρκετό «δηλητήριο» και όπως έγινε γνωστό ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή του με την 23χρονη Κλάρα Κία Μάρτι. Οι φήμες λένε οτι οι δύο τους είχαν συνάψει σχέση από την εποχή που ο Πικέ ήταν ακόμη με τη Σακίρα, γεγονός που εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί, κάνοντας τον πόνο και την οργή της…τραγούδια.

Η συνέντευξη της Σακίρα

Πρόσφατα, η Σακίρα μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό τους σε συνέντευξή της στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas. «Αισθάνομαι πλήρης, γιατί είμαι υπεύθυνη για δύο παιδιά και για τον εαυτό μου», δήλωσε μεταξύ άλλων. «Πρέπει να είμαι πιο δυνατή από ένα λιοντάρι. Και αυτή η δύναμη, όταν είναι αληθινή και όχι απλά ένας ρόλος, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μεγάλο πόνο. Πρέπει να αποδεχθούμε τον πόνο και την απογοήτευση γιατί στη ζωή όλα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε» είπε.

«Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι ένα μάθημα που μου έδωσε η ζωή και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρω πολύ καλά μόνη μου» συνέχισε. «Όταν μια γυναίκα αντιμετωπίζει δυσκολίες, βγαίνει πιο δυνατή. Να είσαι δυνατή σημαίνει ότι μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τις αδυναμίες και να αποδέχεσαι την ευαισθησία σου».

Παραδέχθηκε παράλληλα τη συναισθηματική της εξάρτηση από τους άνδρες και τον αγώνα για να αναγνωρίσει τις αδυναμίες της και να δεχτεί πόσο ευάλωτη είναι. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, αποκάλυψε ότι κάποτε πίστευε ότι χρειαζόταν έναν άντρα για να νιώθει ολοκληρωμένη. Όχι πια. Η ποπ σταρ μίλησε για τη δύναμη που προέρχεται από την αποδοχή του πόνου και της απογοήτευσης. Οι δυσκολίες την έκαναν πιο δυνατή και με τον ίδιο τρόπο όπως είπε μεγαλώνει και τα παιδιά της για να είναι δυνατά και ανεξάρτητα.

«Οι γυναίκες που δεν στηρίζουν άλλες γυναίκες πάνε στην κόλαση»

Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες οτι ο Πικέ την απάτησε. «Υπάρχει μια θέση στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είπε με νόημα για τη νέα αγαπημένη του Πικέ, Κλάρα Κία. Επικεντρώθηκε ωστόσο κυρίως στη δική της πρόοδο και δύναμη.

Το ζεύγος ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2022 και από τότε, έχουν προχωρήσει και οι δύο με διαφορετικούς τρόπους. Ενώ ο Πικέ «επισημοποίησε» στο Instagram τη σχέση του με τη νέα του κοπέλα, η Σακίρα κυκλοφόρησε τρία τραγούδια όπου αναφέρεται όπως φαίνεται ξεκάθαρα στον χωρισμό και τη… διάδοχό της. Μέσα από τη μουσική και τις συνεντεύξεις της δείχνει ότι σηκώνεται και προχωρά, αφήνοντας πίσω τον πόνο.

«Πάρα πολύ καλή για σένα»

Η Σακίρα αξίζει όσο δύο 22χρονες… Αυτό είναι μεταξύ άλλων το μήνυμα του αυθόρμητου κομματιού της με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap με τίτλο “BZRP Music Session #53”. Στο τραγούδι, δηλώνει ότι είναι πολύ καλή για τον Πικέ, ο οποίος αντάλλαξε μια Ferrari με ένα Twingo.

Τον Ιούνιο του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσω ενός κοινού ανακοινωθέντος ζητώντας από το κοινό και τα media να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή τους για το καλό των παιδιών τους. Τον Ιανουάριο, ο 36χρονος Πικέ πόζαρε επίσημα στο Instagram με τη νέα του σύντροφο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ