Sex: Πώς μπορείς να βελτιώσεις την σεξουαλικότητά σου;


Παλαιότερα, το να είσαι σέξι αφορούσε ιδιαίτερη περιποίηση, στενά ρούχα και μακιγιάζ. Αν και η επιστήμη έχει προσπαθήσει να μετρήσει τι κάνει ένα άτομο πιο ελκυστικό, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι η ελκυστικότητα δεν μπορεί να συνοψιστεί σε αλγόριθμους. Η πραγματική σεξουαλικότητα είναι στο μάτι του θεατή. Αλλά αν ψάχνετε τρόπους για να είστε πιο ελκυστικοί, θα χαρείτε να ξέρετε ότι τα περισσότερα από αυτά δεν θα σας κοστίσουν ούτε μια δεκάρα και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Ακολουθούν 11 συμβουλές για να είσαι πιο σέξι σχεδόν αμέσως.

Να κάνετε πάντα επαφή με τα μάτια

Και όχι μόνο με τον σύντροφό σας – το να κοιτάτε στα μάτια όλους με τους οποίους αλληλεπιδράτε όχι μόνο θα τονώσει τη δική σας αυτοπεποίθηση, αλλά θα κάνει τους ανθρώπους να σας δουν ως σίγουροι και να έχετε τον έλεγχο, κάτι που συνήθως μεταφράζεται σε σέξι.

Εστίαση στη Δυναμική Ελκυστικότητα

Σίγουρα, η φυσική ομορφιά είναι βασικό συστατικό του έμφυτου σεξ, αλλά η δυναμική ελκυστικότητα περιλαμβάνει την έκφραση των συναισθημάτων μας και την υποκείμενη προσωπικότητά μας—και μπορεί να τονώσει κριτικά το προσωπικό σας χάρισμα. Σύμφωνα με το Psychology Today, η έκφραση θετικού συναισθήματος – το χαμόγελο, η εφαρμογή μιας αισιόδοξης στάσης, το να έχεις εκφραστικά μάτια, όλα συνδέονται με το σεξ.

Έχετε έναν εγκέφαλο—Χρησιμοποιήστε το!

Ένα κοφτερό, υγιές μυαλό μπορεί να μοιάζει με υγιές σώμα όταν πρόκειται να είσαι σέξι. Αυτό σημαίνει περιστασιακά να προκαλείτε τον εαυτό σας κάνοντας μια προκλητική συζήτηση, εκφράζοντας ενδιαφέρον για νέα πράγματα, διαβάζοντας βιβλία για νέα θέματα ή ακόμα και απλά παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για κάτι που δεν ήξερες ποτέ. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερα μπορείτε να μιλήσετε με ενημερωμένο τρόπο, κάτι που είναι καθοριστικός παράγοντας για το πραγματικό σεξ.

 Το χιούμορ μετράει

Ναι, γνωρίζουμε ότι το ξυράφι δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να μάθει και δεν είμαστε όλοι σε θέση να είμαστε πραγματικά αστείοι όλη την ώρα, αλλά το να μην παίρνετε τον εαυτό σας ή τον κόσμο γύρω σας πολύ στα σοβαρά είναι ένα βασικό συστατικό για να είστε λάγνος. Επιπλέον, όλοι αγαπούν την καλή αίσθηση του χιούμορ.

Βγάλε τα μαλλιά σου έξω

Σχεδόν όλοι μας μπορούμε σίγουρα να επιβεβαιώσουμε ότι όταν τα μαλλιά μας φαίνονται άσχημα, συχνά αισθανόμαστε άσχημα. Αποδεικνύεται ότι ούτε αυτό είναι μόνο στο μυαλό μας: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες περνούν περίπου 20 χρόνια της ζωής τους υποφέροντας από μια κακή μέρα στα μαλλιά και ότι μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Εκθέστε τους καρπούς σας

Όχι, όχι επειδή είναι ελκυστικοί, αλλά επειδή οι αδένες στους καρπούς σας εκπέμπουν φερομόνες που μπορούν να προκαλέσουν αισθήματα έλξης στους άλλους.

Ασχοληθείτε με τη Γιόγκα

Μια μελέτη στο Journal of Sexual Medicine διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έκαναν τακτικά γιόγκα ένιωθαν πιο σέξι. Γιατί; Οι ερευνητές λένε ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι η γιόγκα ενθαρρύνει μια ισχυρότερη σύνδεση νου-σώματος.

Δοκιμάστε μερικά σέξι εσώρουχα

Στην πορεία, τα εσώρουχα έγιναν συνώνυμα με τα σκυθρωπά – τολμάμε να τολμήσουμε πορνό – κομμάτια που μοιάζουν σαν να ανήκουν σε ανθρώπους που περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη του καυτού νεαρού ντελίβερι πίτσας. Και ενώ αυτό είναι αλήθεια από ορισμένες απόψεις, υπάρχουν επίσης πολλά πολύ κομψά σέξι υποστρώματα εκεί έξω που είναι σέξι χωρίς να είναι κολλώδη.

Μην υποθέτετε ότι το να δείχνεις περισσότερα είναι πιο σέξι

Το έχετε ξανακούσει: Το να δείχνεις τόνους δέρματος δεν μεταφράζεται πάντα σε σέξι. Σορτς μποτάκια, στενά ρούχα, τρελά χαμηλά τοπ μπλουζάκια όλα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε λιγότερο σέξι ή σαν να προσπαθείτε πάρα πολύ. Αγαπάτε το σώμα σας και θέλετε να το αναδείξετε; Εξαιρετική! Κάντε το με τρόπους που είναι πραγματικά σέξι, σε αντίθεση με τους φανταχτερούς.

Unfollow άτομα που σας κάνουν ανασφαλή

Σταματήστε να ακολουθείτε άτομα των οποίων οι φωτογραφίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας κάνουν να αισθάνεστε λιγότερο σέξι, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται ότι διασκεδάζουν, δεν σε κάνουν να νιώθεις λιγότερο σέξι.

Αγγίξτε τον εαυτό σας

Ναι, θα πάμε εκεί. Οι άνθρωποι που αυνανίζονται ξέρουν ακριβώς τι τους αρέσει όταν είναι οικεία με κάποιον άλλο, κάτι που αυξάνει το σεξ τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ