Σεξουαλικότητα: Γίνετε πιο ελκυστικές και ξανακερδίστε το ταίρι σας


Είναι όλα ρομαντικά πεταλούδες στο στομάχι σας στην αρχή της σχέσης, αλλά με την πάροδο του χρόνου η ρομαντική ενέργεια και η σεξουαλική ένταση φθείρονται. Αυτό είναι κάτι που σχεδόν κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει κάπου κάτω και μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Το να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε λίγη προσπάθεια. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να προσπαθείς να είσαι πιο ελκυστικός για το άτομο που αγαπάς. Στην πραγματικότητα, είναι μια όμορφη πρόθεση να αφήσετε τη σχέση να είναι πιο συναρπαστική. Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, οι άνδρες σκέφτονται διαφορετικά από τις γυναίκες, επομένως τα λουλούδια δεν πρόκειται να το κόψουν. Ακολουθούν μερικοί απλοί τρόποι για να είστε πιο ελκυστική για τον άντρα της ζωής σας:

Να είστε ενημερωμένοι

Και η γνώση είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις με περισσότερη επίγνωση και διαβάζοντας. Μια πολυδιαβασμένη γυναίκα που μπορεί να κάνει μια συζήτηση και να τη συνεχίσει σίγουρα προσελκύει έναν άντρα. Η ομορφιά μιας γυναίκας σε συνδυασμό με την εξυπνάδα είναι κάτι που ένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Παίρνω πρωτοβουλία

Θυμάστε την εποχή που φλερτάρατε οι δυο σας; Φέρτε το πίσω στη σχέση. Γίνε αυτός που θα ξεκινήσει την οικειότητα για να του δείξεις ότι νοιάζεσαι. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το να κρατάς τον άντρα σου παρά να τον προσελκύεις.

Να προσέχεις τον εαυτό σου

Δεν χρειάζεται να φαίνεστε συνέχεια glam-ready. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε κατά νου ότι η υγιεινή και η υγεία είναι σημαντικές για όλους σε μια σχέση. Το να είσαι υγιεινός και σε φόρμα δείχνει ότι φροντίζεις τον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Και αυτή η αυτοπεποίθηση σίγουρα θα προσελκύσει τον άνθρωπό σας.

Δώσε του λίγο χώρο

Αφήστε τον να κάνει παρέα με τους φίλους του. Αν δεν του δώσεις ποτέ το χρόνο του, μπορεί να φανείς υπερβολικά ελεγκτικός. Πες του, λοιπόν, να διασκεδάσει και να απολαύσει τη μέρα με φίλους. Σκέφτεστε πώς θα βοηθήσει αυτό; Λοιπόν, εσύ φίλε σίγουρα θα επιστρέψεις σε σένα σκεπτόμενος πόσο κατανοητός και προσεκτικός είσαι.

Κάντε του κομπλιμέντα

Οι άντρες μπορεί να μην είναι μεγάλοι θαυμαστές των κομπλιμέντα, αλλά δεν θα τους πείραζε καμιά φορά. Κάντε του ένα γνήσιο κομπλιμέντο για να του ενημερώσετε ότι τον εκτιμούν. Επαινέστε τον για πράγματα για τα οποία έχει τη λιγότερη αυτοπεποίθηση και για τα πράγματα που είναι κεντρικά για την ταυτότητά του. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ό,τι κομπλιμέντο του κάνετε, πρέπει να βγαίνει κατευθείαν από την καρδιά.

Να είστε πιο εκφραστικοί

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, ο άντρας σας μπορεί να μην ξέρει πάντα τι συμβαίνει στο κεφάλι σας. Γι’ αυτό, εκφράστε την αγάπη σας για να δείξετε πόσο τον εκτιμάτε. Μιλήστε του όταν θέλετε κάτι, ειδικά όταν πρόκειται για πράγματα που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι.

Δείξτε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά του

Η προσπάθεια είναι το μόνο που μετράει. Το να δείχνετε ενδιαφέρον για κάτι που τους αρέσει είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε και τους εκτιμάτε. Όχι μόνο θα τον κάνει να ελκύεται περισσότερο από εσάς, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό.

Να είστε αυθόρμητοι

Είναι εύκολο για τη φασαρία της ζωής να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να είστε τόσο απασχολημένοι που να μην καταλαβαίνετε καν πότε η σχέση πήγε νότια. Μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες είναι ότι η σχέση σας έχει γίνει βαρετή.

Λύση – Να είστε αυθόρμητοι! Όταν ο άνθρωπός σας δει πώς προσπαθείτε να είστε πιο αυθόρμητοι, θα ανταποκριθεί με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό. Την επόμενη φορά που θα σας σκεφτεί, ξέρει ότι θα περάσετε καλά μαζί.

Δείξτε του τη διασκεδαστική σας πλευρά

Η αίσθηση του χιούμορ είναι μια σημαντική πτυχή της πνευματικής συμβατότητας. Θα σας δώσει ένα κοινό έδαφος για να συνδεθείτε και θα τον διευκολύνει να κάνει ανόητα αστεία γύρω σας. Εξάλλου, το χιούμορ κάνει τις άβολες καταστάσεις λιγότερο αμήχανες. Επιπλέον, είναι υπέροχο να μπορείτε να μοιράζεστε αστεία μετά από χρόνια που είστε μαζί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ