4 πράγματα που χαρακτηρίζουν τα μωρά του Ιανουαρίου σύμφωνα με μελέτες


Αν ξεκινάτε το νέο έτος με ένα νέο μωρό, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό: Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που γεννιούνται στις αρχές του χρόνου έχουν ένα προβάδισμα στον αθλητισμό και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις καθώς και περισσότερες πιθανότητες να γίνουν διάσημα. Είτε ισχύουν όλα αυτά, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα να τα διαβάζει κανείς, οπότε ας δούμε τι ισχύειγια τα μωρά του Ιανουαρίου.

1. Τα… χειμωνιάτικα μωρά είναι λιγότερο ευερέθιστα από όσα γεννιούνται ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες καθώς επίσης και λιγότερο κυκλοθυμικά σύμφωνα με μελέτη που ασχολείται με το κατά πόσο η εποχή γέννησης παίζει ρόλο στην ιδιοσυγκρασία μας.

2. Τα μωρά του χειμώνα είναι καλύτερα στα σπορ, λέει μια μελέτη που έρχεται από την Αυστραλία. Μάλιστα ο προπονητής μιας ομάδας ποδοσφαίρου διατεινεται πως οι νεαροί παίκτες που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο έχουν ένα προβάδισμα 12 μηνών όσον αφορά την ανάπτυξή τους έναντι των υπόλοιπων συμμαθητών τους, επομένως όσον αφορά τις αθ λητικές τους επιδόσεις βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση.

3. Τα χειμωνιάτικα μωρά, είναι πιο πιθανό να γίνουν γιατροί. Οι ερευνητές σε αυτή τη μελέτη διαπίστωσαν ότι τα μωρά του Ιανουαρίου είναι πιο πιθανό να γίνουν γιατροί ή… υπάλληλοι του ΣΔΟΕ εν αντιθέσει με τα μωρά του Μαρτίου που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πιλότοι!

4. Για τη συγκεκριμένη διαπίστωση μιλάνε τα ζώδια. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Social Sciences διατείνεται πως οι περισσότεροι διάσημοι είναι Υδροχόοι, αυτοί δηλαδή που γεννήθηκαν μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου. Να μην ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε την συγκεκριμένη πληροφορία στο άρθρο μας για τα ξεχωριστά μωρά του Φλεβάρη!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ