ΕΛΛΑΔΑ – Αποκλειστικό: Με απευθείας ανάθεση η επιλογή της συμμετοχής για το Τελ Αβίβ


Με την έλευση του νέου χρόνου οι διαδικασίες για την επιλογή εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision του Τελ Αβίβ προχωρούν εντατικά. Όπως σας είχαμε αποκλειστικά ενημερώσει, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η Επιτροπή που θα αναλάβει το εγχείρημα της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 2019 έως την υπόδειξη του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής. Τα ονόματα των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής Επιλογής αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε ο OGAE Greece κατόπιν επικοινωνίας με τη Διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, κας Κουφοπούλου Μαρίας «δεν πρόκειται να διεξαχθεί διαγωνισμός, αλλά απευθείας ανάθεση στον καλλιτέχνη που θα επιλέξει η Επιτροπή. Από τα ονόματα που θα συζητηθούν, θα γίνει η προσέγγιση στο επικρατέστερο, με την πρόταση για συνεργασία, αφού φυσικά συμφωνήσουν τα μέλη της Επιτροπής». 

Όσον αφορά στους υποψήφιους καλλιτέχνες που ακούγονται το τελευταίο καιρό, η κα Κουφοπούλου ξεκαθαρίζει πως ολοκληρωμένη προσέγγιση με τα τωρινά δεδομένα δεν έχει γίνει ακόμη και ότι όλα είναι υπό συζήτηση. Τέλος, η επιλογή του τραγουδιού – όπως μας διευκρίνισε – θα γίνει αφού πρώτα βρεθεί ο καλλιτέχνης έχοντας υπόψιν το μουσικό ύφος που υπηρετεί. 

Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης ανακοίνωσης της Επιτροπής και των λεπτομερειών σχετικά με την ελληνική συμμετοχή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ