Θα… πέσουν μηνύσεις! Τσιντικίδου εναντίον Βόσσου και στη μέση ο Μικρούτσικος (pic)


Στη Σοφία Βόσσου απάντησε η Μαρίνα Τσιντικίδου, με αφορμή το σχόλιο της πρώτης για την κόντρα της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια είχε γράψει σε σχόλιό της στην ανάρτηση του παρουσιαστή:

«Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα, ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου. Ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου. Ντροπή της, ντροπή όμως».

Η Μαρίνα Τσιντικίδου δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό απευθυνόμενη στη Σοφία Βόσσου:

«Γιατί τόση χολή κύρια Sofia Vossou μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρισκόσαστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι- μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν-Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ. Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου. Α! και να μην πετάγεστε!».

Θα... πέσουν μηνύσεις! Τσιντικίδου εναντίον Βόσσου και στη μέση ο Μικρούτσικος!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ