Ηλίας Μαμαλάκης: «Κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της»


Ο αγαπημένος σεφ και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα για τα reality μαγειρικής, την απώλεια της πρώτης του συζύγου αλλά και τη γνωριμία του με τη μετέπειτα γυναίκα του, Ντορίτα.

«Πλέον έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Τις ξέρω απ’ έξω και αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξεις. Οι τρεις κριτές όμως είναι εξαιρετικοί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο», σχολιάζει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πώς βίωσε την απώλεια της πρώτης του συζύγου.

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδερφός μου, ο αδερφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι», περιγράφει αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα»

«Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός», εξομολογείται ο γνωστός σεφ συγκινημένος.

Μιλώντας για την τωρινή του σύζυγο, ο αγαπημένος σεφ Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στη γνωριμία τους.

«Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας», σημείωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ