Αλβανία: Πότε κρίνεται η αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη μετά τον θρίαμβό του στην Χειμάρα


Οι κάλπες στη Χειμάρρα ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον ομογενή υποψήφιο Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος αν και προφυλακισμένος, επικράτησε μέσα σε μια ατμόσφαιρα εκφοβισμού του υποψηφίου που στήριζε με κάθε μέσο ο Έντι Ράμα.

Ο Μπελέρης σε μία μάχη που κρίθηκε σε ελάχιστες ψήφους, κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του Γκιόρκι Γκορό, υποψηφίου που στήριξε η κυβέρνηση, με 50,12% έναντι 49,88%. Λίγη ώρα αργότερα, στη σελίδα του στο Facebook αναρτήθηκε η πρώτη του δήλωση μέσα από τις φυλακές.

Αλβανία: Σταμάτησαν την καταμέτρηση

Η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν επεισοδιακή καθώς, όπως καταγγέλλουν Έλληνες ομογενείς στο MEGA, μόλις ο Φρέντι Μπελέρης φάνηκε ότι περνάει μπροστά, η καταμέτρηση σταμάτησε.

Πλήθος κόσμου έφθασε έξω από το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί οι κάλπες ζητώντας να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι. Λίγη ώρα αργότερα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά.

Ο Φρέντι Μπελέρης περιμένει να μάθει αν θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες ή θα είναι ο πρώτος δήμαρχος που θα ξεκινήσει την θητεία του μέσα από τη φυλακή.

Αλβανία: Πότε θα αποφυλακιστεί ο νικητής στις εκλογές για τον Δήμο Xειμάρρας

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφοράς θα αποφασίσει πότε και ένα θα αποφυλακιστεί.

Η κόρη του όπως και η οικογένειά του δεν τον έχουν δει ούτε έχουν επικοινωνήσει αυτές τις ημέρες μαζί του.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσαν κάποια πρόσωπα στην Χειμμάρα τα οποία κατηγορούνταν για τρομοκρατία και εκφοβισμό αλλά από σήμερα το πρωί έχουν σταματήσει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ