Κρήτη: Σκληρή μάχη δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που πάτησε ο πατέρας του με το αγροτικό [βίντεο]


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του. Το κορίτσι παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή.

Κρήτη: Πώς έγινε το τραγικό ατύχημα

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (16/5/2023) στον Κίσσαμο Χανίων. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση, φέρεται ωστόσο να έχει πει προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είδε ότι το κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Κρήτη: Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της μικρής – «Είσαι η ζωή μου όλη…»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του παιδιού στην Κρήτη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο τραγικός πατέρας βρέθηκε την Τετάρτη (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ενώ βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 48χρονος πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του, υποβασταζόμενος από συγγενείς του.

Για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

Ας ελπίσουμε πως το 2,5 ετών αγγελούδι θα βγει νικήτρια. Η θετική μας σκέψη και οι προσευχές μας δίπλα του!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ