Υρώ Μανέ: «Έχω κάνει λάθη»


Η Υρώ Μανέ παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη και πως συνεχίζει να κάνει. 

Άλλωστε, μέσα από αυτά μαθαίνουμε, αρκεί να τ» αναγνωρίζουμε. 

Η οικογένεια σου παίζει βασικό ρόλο στις επιλογές και στην ισορροπία σου;

«Ναι, είναι κι αυτό πολύ σοβαρό για μένα, όπως το λες. Είναι πρώτιστη ανάγκη να υπάρχει αυτή η χαρά, το «λιμάνι» που σου δημιουργεί τη σιγουριά να μπορείς να «ταξιδέψεις» παραπέρα. Η κόρη μου τώρα είναι 21 ετών και με τον άντρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε μια κανονική οικογένεια. Έχω μεγάλη στήριξη από τον άντρα και από την κόρη μου, που και μικρότερη όταν ήταν, είχαμε τέτοια επικοινωνία, που κατανοούσαν τι συμβαίνει και τι κάνω, ήταν αρωγοί σε όλο αυτό, δεν ήταν ποτέ εμπόδιο. Αυτό είχε ξεκινήσει και από τους γονείς μου, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί κι εκείνοι ήταν έτσι, υποστηρικτικοί σε ό,τι έκανα. Είναι σημαντικό να μην υπάρχει ανταγωνισμός στο ζευγάρι, να έχει ο καθένας την ελευθερία και τη χαρά να κάνει ο άλλος αυτό που θέλει, χωρίς ο άλλος να είναι τροχοπέδη»

 Έχεις μετανιώσει;

«Παλαιότερα μπορεί να έλεγα ότι μετάνιωσα για «αυτό» ή για «εκείνο», αλλά με τα χρόνια και ωριμάζοντας νομίζω πως ότι έγινε κι επέλεξα να κάνω τη συγκεκριμένη στιγμή υπήρξε σοβαρός λόγος να το κάνω, ο οποίος στην πορεία των χρόνων δικαιώθηκε. Έχω κάνει λάθη και κάνω, αλλά είμαι συμφιλιωμένη με αυτό»

Ζητάς συγγνώμη;

«Βέβαια, το θεωρώ πολύ μεγάλη στιγμή να ζητάς συγγνώμη, σημαίνει ότι έχει προχωρήσει στην αυτογνωσία σου» είπε στο Λοιπόν

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ