Ο Ν. Δένδιας έθεσε το θέμα της κράτησης Μπελέρη στην υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας


Το ζήτημα σχετικά τη σύλληψη και την κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη συζήτησε στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με την Αλβανίδα ομόλογό του. 

Στο περιθώριο σημερινού Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Αλβανίδα ομόλογό του Olta Xhaçka.

Κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Νωρίτερα, ξεκίνησε η δικη για τον Φρέντυ Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση. Έξω απο το δικαστήριο, Χειμαρριώτες αλλα και μέλη της οικογένειας των δυο προφυλακισμένων ανδρών, έχουν συγκεντρωθεί για την υποστήριξή τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο ομογενείς δεν θα παραστούν στην δικαστική αίθουσα και θα τους εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι τους.

Ουσιαστικά, σήμερα το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η κράτησή τους ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ