Αναγνώστης με την οικογένειά του έφαγε “πόρτα” από αστυνομικούς στην προσπάθειά του να ανέβει στον Υμηττό


Μια καταγγελία που παραξενεύει, αφού στους πρόποδες του βουνού δεν υπάρχει ούτε ένα εκατοστό χιόνι. Δείτε τι μας έγραψε:

“Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σε όλους.

Σήμερα Σάββατο 5/1 κατά τις 12.30 μεσημέρι , είπα και εγώ να πάρω την οικογένειά μου μία βόλτα στον Υμηττό μιας και είχε ρίξει λίγο χιόνι ψηλά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που η αστυνομία σταματούσε τον κόσμο κάτω από την Κατεχάκη και μας έλεγε ότι απαγορεύεται να ανέβουμε στο βουνό λόγω ….πάγου!!!! Φυσικά εννοείται ότι τόσο χαμηλά που βρισκόμασταν δεν υπάρχει πάγος (το βουνό πιάνει πάγο από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ και Πάνω, αρκετά ψηλά δηλαδή ). Μήπως τελικά έχουμε κάποιο άλλο… πολίτευμα που μας απαγορεύουν να κυκλοφορούμε;;;;; Άλλο να ενημερώσουν για να έχουμε την προσοχή Μας, και άλλο η απαγόρευση.

Οπότε, μην κανετε τον κοπο για βολτα στον Υμηττό. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ