Η αμύθητη περιουσία της Τίνα Τέρνερ – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι


Η Τέρνερ είχε ήδη ορίσει τους κληρονόμους της, σύμφωνα με το διεθνή Τύπο

Η Τίνα Τέρνερ, η «βασίλισσα» του ροκ εν ρολ, πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, στο σπίτι της. Μάλιστα, πέθανε 6 μήνες μετά τον θάνατο του μικρότερου γιου της, Ρόνι ο οποίος ήταν καρκινοπαθής.

Η Τέρνερ είχε επίσης χάσει τον μεγαλύτερο βιολογικό της γιο, Κρεγκ, το 2018. Ο μόνος άνθρωπος που της είχε μείνει ήταν ουσιαστικά ο επί 10 χρόνια σύζυγός της, Έρβιν Μπαχ, ο οποίος το 2017 της είχε δωρίσει ένα από τα νεφρά του.

Παρά τις ατυχίες και τους “χαμούς” που βίωσε στη ζωή της η Τέρνερ, είχε καταφέρει να «χτίσει» μία τεράστια περιουσία που σήμερα φτάνει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ποιοι οι κληρονόμοι της;

Η Τέρνερ είχε ήδη ορίσει τους κληρονόμους της, σύμφωνα με το διεθνή Τύπο. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματά τους, αλλά φαίνεται πως το μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς θα το λάβει ο σύζυγός της.

Με τον σύζυγό της ήταν μαζί για 27 χρόνια την στιγμή που πήραν απόφαση να παντρευτούν το 2013.

Επιπλέον, εκτός από τα βιολογικά της παιδιά που έχουν φύγει ήδη από τη ζωή η Τέρνερ είχε ακόμα δύο παιδιά, τα οποία είχε υιοθετήσει, από τον πρώτο γάμο του πρώην συζύγου της, Άικ.

Πάντως, οι σχέσεις τους δεν φαίνεται να ήταν οι καλύτερες, και αυτό γίνεται αντιληπτό από τη συνέντευξη του Άικ Τζούνιορ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι είχε να μιλήσει σχεδόν 20 χρόνια με τη μητέρα του.

«Η Τίνα με μεγάλωσε από την ηλικία των 2. Είναι η μόνη μητέρα που γνωρίζω. Όμως δεν έχω μιλήσει στη μητέρα μου από το 2000. Δεν νομίζω ότι κάποιο από τα αδέρφια μου μιλάει μαζί της. Η μητέρα μου ζει τη ζωή της, έχει έναν νέο σύζυγο και είναι στην Ευρώπη. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν» είπε συγκεκριμένα ο Άικ Τζούνιορ στη Daily Mail.

Ο τέταρτος γιο της, δε, Μάικλ, βρίσκεται όπως είχε δηλώσει ο Άικ σε κέντρο αποκατάστασης και η μητέρα του δεν έκανε επισκέψεις αλλά έστελνε μόνο χρήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ