Σεπόλια: Ταυτοποιήθηκαν 8 πελάτες – βιαστές της 12χρονης – Νέος γύρος συλλήψεων


Εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Real News, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει νέος γύρος συλλήψεων με πελάτες – βιαστές της 12χρονης.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται και φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη 8 πρόσωπα, τα οποία φέρεται να βίασαν τη 12χρονη έναντι αμοιβής, έπειτα από ραντεβού που φέρεται να έκλεινε ο Ηλίας Μίχος.

Τα νέα πρόσωπα στο «κάδρο» για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, τα 8 πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι δύο Έλληνες και 6 αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν. Τα στοιχεία των 8 νέων προσώπων προέκυψαν μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, στις αρχές Απριλίου.

Τότε η 12χρονη φέρεται να είχε περιγράψει τους δράστες και φέρεται να είχε δώσει πληροφορίες για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες που βοήθησαν στην ταυτοποιήσή τους σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί, κυρίως του Ηλία Μίχου.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα από την ΕΛΑΣ, έδειξαν στη 12χρονη τουλάχιστον 25 φωτογραφίες υπόπτων μεταξύ των οποίων και των 8, τους οποίους και αναγνώρισε.

Νέα δικογραφία και ποινικές διώξεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τα νέα αυτά πρόσωπα σχηματίζεται νέα δικογραφία και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος τους και πιθανόν να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα η 12χρονη έχει δώσει 6 συμπληρωματικές καταθέσεις και για την υπόθεση κατηγορούνται ήδη 24 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν προφυλακισθεί. Πρόκειται για 22 Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ