Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Αργύρης Λούλατζης στο Tolo Fest 


Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης ξεκινάει τις καλοκαιρινές του συναυλίες. Πρώτος σταθμός: Tolo Fest μαζί με τον Αργύρη Λούλατζη.

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022) και ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022), μετά τις χειμερινές εμφανίσεις τους που ξεσήκωσαν το κοινό, το Σάββατο 10 Ιουνίου έρχονται στο Tolo Fest και, με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους, ηλεκτρική προσέγγιση στο παραδοσιακό, στήνουν μια μοναδική μουσική γιορτή.

Με ένα ρεπερτόριο που θα μας ταξιδέψει σε γνωστά αλλά και νέα συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική τους μουσική χημεία, οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες ετοιμάζουν για όλους εμάς μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη κέφι, συγκίνηση και εκπλήξεις.

«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι δυο μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε φίλοι πριν το καταλάβουμε. Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”. Έτσι τα αισθανόμαστε και έτσι τα παρουσιάζουμε», λένε οι Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Αργύρης Λούλατζης, και υπόσχονται όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Μιχάλης Παχάκης, λαούτο – τζουράς
Άλκης Γαβαλάς, τύμπανα
Γιάννης Γρυπαίος, ηλεκτρικό μπάσο
Γιώργος Μιγδάνης, ηλεκτρική κιθάρα

Πληροφορίες

Σάββατο 10 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ