Τζόντι Κόμερ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» – Σταμάτησε την παράσταση στο Μπρόντγουεϊ λόγω καπνού


Η πρωταγωνίστρια του «Killing Eve» Τζόντι Κόμερ, σταμάτησε την παράστασή της στο Μπρόντγουεϊ λόγω καπνού από τις δασικές πυρκαγιές στον Καναδά

Η ηθοποιός Τζόντι Κόμερ δέχθηκε βοήθεια για να αποχωρήσει από τη σκηνή στο Μπρόντγουεϊ, ενώ οι παραστάσεις των Hamilton και Camelot ακυρώθηκαν, αφού η κακή ποιότητα αέρα της πόλης προκάλεσε προβλήματα αναπνοής

Η Κόμερ διέκοψε το σόου της Prima Facie στο Μπρόντγουεϊ λόγω αναπνευστικών δυσκολιών.. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πολυβραβευμένο αστέρι του Killing Eve, που επρόκειτο να κερδίσει ένα βραβείο Tony αυτό το Σαββατοκύριακο, καθυστέρησε 10 λεπτά για την παράσταση. Μετά μόλις τρία λεπτά, ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω σε αυτόν τον αέρα», είπε, πριν τη βοηθήσουν να κατέβει από τη σκηνή. Όπως αναφέρθηκε από το Deadline, μετά την αποχώρηση της Κόμερ από τη σκηνή, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα αναλάμβανε ένας αντικαταστάτης. Εκπρόσωπος του θεάτρου επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ότι η Κόμερ «είχε δυσκολία στην αναπνοή λόγω της κακής ποιότητας αέρα στη Νέα Υόρκη».

Το Prima Facie αφηγείται την ιστορία μίας δικηγόρου που παλεύει με τις συνέπειες μιας σεξουαλικής επίθεσης. Περιλαμβάνει ένα μονόλογο της Κόμερ επί 100 λεπτά, μια παράσταση που επαίνεσαν οι κριτικοί τέχνης ως ένα «συναισθηματικό δράμα που κόβει την ανάσα μέχρι την τελευταία λέξη» όταν παρουσιάστηκε στο West End. Η Κόμερ κέρδισε το βραβείο Olivier για την ερμηνεία της.

Οι παραστάσεις των Hamilton και Camelot ακυρώθηκαν επίσης ώρες πριν από την αυλαία το βράδυ της Τετάρτης, λόγω των δυσκολιών που προκλήθηκαν από τον καπνό από τις τεράστιες πυρκαγιές στον Καναδά. «Η αποψινή παράσταση του Χάμιλτον δεν θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί», είπε ο Σέιν Μάρσαλ Μπράουν, εκπρόσωπος της παραγωγής. «Η επικίνδυνη ποιότητα του αέρα στην πόλη της Νέας Υόρκης έχει καταστήσει αδύνατο για πολλούς καλλιτέχνες μας να εμφανιστούν απόψε».

Περισσότερες από 400 πυρκαγιές μαίνονται στον Καναδά με εκατοντάδες πυροσβέστες να εργάζονται για την κατάσβεσή τους. Από την Τετάρτη, η Νέα Υόρκη είχε τη δεύτερη χειρότερη ποιότητα αέρα από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στον κόσμο μετά το Δελχί.

«Συνιστούμε σε όλους τους Νεοϋορκέζους να περιορίσουν την υπαίθρια δραστηριότητα στο μέγιστο δυνατό βαθμό», είπε ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς. «Όσοι έχουν προϋπάρχοντα αναπνευστικά προβλήματα, όπως προβλήματα με την καρδιά ή την αναπνοή, καθώς και τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι ενήλικες, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και θα πρέπει να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους αυτή τη στιγμή».

Οι διοργανωτές του φετινού φεστιβάλ ταινιών Tribeca, που ξεκινά σήμερα (8/6), «παρακολουθούν στενά την κατάσταση και ακολουθούν τις οδηγίες». Οι αποψινές εκδηλώσεις είναι σε κλειστό χώρο, αλλά οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί και οι συνεντεύξεις έχουν προγραμματιστεί να είναι εκτός και ενδέχεται να ακυρωθούν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ