Γαλλία: Ο Ανρί είναι ο «ήρωας με το σακίδιο» που κυνήγησε τον δράστη της επίθεσης σε παιδιά


Ο Ανρί βρισκόταν κοντά στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο πάρκο Le Paquier, όταν είδε τον δράστη να επιτίθεται σε παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε καροτσάκι ενώ η μητέρα τους προσπαθούσε μάταια να τα προστατεύσει

Ο Ανρί είναι ο «ήρωας με το σακίδιο». Είναι ο άνθρωπος που κυνήγησε τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι κατά παιδιών σε παιδική χαρά στη Γαλλία.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Καθολικό οδοιπόρο, ο οποίος έκανε περιοδεία στη χώρα για να επισκεφθεί ναούς. Όμως, η μοίρα ήθελε ο Ανρί να βρεθεί αντιμέτωπο με τον άνδρα, ο οποίος μαχαίρωσε πολλά μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στην πόλη Ανεσί, σοκάροντας όλο τον πλανήτη.

Ο Ανρί βρισκόταν κοντά στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο πάρκο Le Paquier, όταν είδε τον δράστη να επιτίθεται σε παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε καροτσάκι ενώ η μητέρα τους προσπαθούσε μάταια να τα προστατεύσει.

Οπτικό υλικό τον δείχνει να προσπαθεί να εμποδίσει τον δράστη με ένα από τα σακίδιά του, να τον κυνηγά στην παιδική χαρά και να πετά πάνω του ένα από τα σακίδιά του.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι στη Γαλλία τον γνωρίζουν μόνο με το μικρό του όνομα. Μόνο αυτή η πληροφορία υπάρχει στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αστυνομία δεν έχει αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης τον αποκαλούν απλώς «ο ήρωας με το σακίδιο». Για την ηρωική του πράξη ο Ανρί θα συναντηθεί μέσα στην ημέρα με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ