Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετέχει κανονικά στις πανελλήνιες; Ερωτήματα για τη στάση του

Μόλις την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δήλωνε ότι αποσύρεται από τις Πανελλήνιες, στις οποίες συμμετείχε «λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής του κατάστασης»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε ότι δεν θα δώσει πανελλήνιες, φέρεται να έγραψε Λατινικά, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Μόλις την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, ο ίδιος ο δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, δήλωνε ότι αποσύρεται από τις Πανελλήνιες, στις οποίες συμμετείχε «λόγω της δυσχερούς ψυχολογικής του κατάστασης»!

Παράλληλα, είχε διαβεβαιώσει ότι παραιτείται και της έφεσης που είχε ασκήσει στην πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου, που τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, ωστόσο, οι υπεύθυνοι των Φυλακών Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, είδαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να προσέρχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, προκειμένου να γράψει για το εξεταζόμενο μάθημα των Λατινικών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δράστη τόνισε: «Επιφυλάσσομαι για τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του μέχρι την επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη, 14 Ιουνίου».

Ερωτήματα πάντως γεννούνται, για τη στάση που θα κρατήσει ο πιλότος και στο θέμα της παραίτησής του από την έφεση, και αν το αίτημά του θα κατατεθεί τελικά στο δικαστήριο της προσεχούς Τετάρτης (14.06.2023).

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ