Νότης Σφακιανάκης: Η εξαφάνιση και το διαζύγιο από τη Βρετανίδα σύζυγό του μετά από 32 χρόνια έγγαμου βίου


Οι νέες δηλώσεις γύρω από τον Νότη Σφακιανάκη φέρνουν στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, μετά απ’ όσα ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Σάκης Πιλάτος, στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του.

Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση του τραγουδιστή από τα media, ο Σάκης Πιλάτος αναφέρει στις δηλώσεις του, πως ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι δεν ζουν πλέον μαζί, καθώς αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Οι νέες δηλώσεις γύρω από τον Νότη Σφακιανάκη φέρνουν στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, μετά απ’ όσα ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Σάκης Πιλάτος, στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του.

Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την απομάκρυνση του τραγουδιστή από τα media, ο Σάκης Πιλάτος αναφέρει στις δηλώσεις του, πως ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του, Κίλι δεν ζουν πλέον μαζί, καθώς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Κάτι για το οποίο μέχρι και σήμερα, ο τραγουδιστής δεν έχει πάρει επίσημα θέση, καθώς ουδέποτε κατά την καριέρα του, δεν επιθυμούσε να απασχολεί με τα προσωπικά του.

«Δεν ξέρω γιατί έχει απομακρυνθεί. Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις, πέντε μέρες. Πάντως είναι καλά. Είναι απόφασή του, σεβαστή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» αποκάλυψε ο Σάκης Πιλάτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ποια είναι η Βρετανίδα Κίλι – Η γνωριμία, ο γάμος και τα δύο παιδιά

Ο Νότης Σφακιανάκης γνώρισε το 1984 στην Κω την πανέμορφη ξεναγό από τη Βρετανία, από την οποία γοητεύτηκε αμέσως. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι γρήγορα και το 1991 έγινε και ο γάμος του.

Το 2021 υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον γάμο του ζευγαριού να περνάει κρίση και συγκεκριμένα το περιοδικό Ciao ανέφερε ότι ήταν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο. Ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τον γνωστό καλλιτέχνη και τη σύζυγό του, που διαφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσον αφορά την περιουσία, δημοσιεύματα αναφέρουν πως φαίνεται να υπήρξαν διαφωνίες και ως προς το μοίρασμα της περιουσίας με την πρώην σύζυγό του, μετά το διαζύγιο. Τα τελευταία χρόνια η αξία της περιουσίας του καλλιτέχνη ανέρχεται στα 930.000 ευρώ.

Στο παρελθόν ο Νότης Σφακιανάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και τον Χάρη Λεμπιδάκη και είχε μιλήσει για την οικογένειά του, κάνοντας μία σπάνια εξομολόγηση.

“Η μάνα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος από τους δυο μας στον πλανήτη. Η μάνα, η μητέρα, η γυναίκα. Η γυναίκα μου είναι ένα μεγάλο στήριγμα σε ό,τι έχω κάνει. Είμαι φυσιολογικός γονιός”, είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ