Στην ηλεκτροκίνηση ενδίδει η Cadillac


Την παραγωγή του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της έχει δρομολογήσει η Cadillac το οποίο και θα λανσάρει στην αμερικανική αγορά έως και το 2021.

Η στιγμή που η Cadillac θα αποκτήσει το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην ιστορία της δεν είναι πολύ μακριά.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, έχει ήδη δρομολογηθεί η εξέλιξη ενός τετράτροχου που θα κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς παρόλα αυτά να έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές οι προδιαγραφές του.

Όπως και στην περίπτωση του ELR, η Cadillac αναμένεται να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει πάνω στη συγκεκριμένη τεχνολογία ο όμιλος GM, προσθέτοντας φυσικά τις απαραίτητες δόσεις… πολυτέλειας.

Άλλωστε ο αμερικανικός όμιλος έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να εξελίξει μια νέα πλατφόρμα προσανατολισμένη στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, η οποία θα επιτρέψει την παραγωγή μοντέλων με αυτονομία μεγαλύτερη των 480 χιλιομέτρων.

Ένας ακόμα πυρήνας ανάπτυξης της ηλεκτροκίνητης γκάμας της GM θα αποτελέσει το Chevrolet Bolt, το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ηλεκτροκίνητων crossovers.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ