Καιρός Αθήνα: Δείτε ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική


Καιρός Αθήνα: Στον «κλοιό» της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος» μπαίνει πλέον η Αττική, με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις χιονοπτώσεις και τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και ήδη οι Δήμοι αλλά και η Περιφέρεια Αττικής έχει αρχίσει να λαμβάνει προληπτικά μέτρα ως προς τη λειτουργία των σχολείων.

Στην Αττική, οι Δήμοι και η Περιφέρεια βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε οι υπηρεσίες να ανταποκριθούν, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει πρόγνωση με απόλυτη ακρίβεια. Οι αποφάσεις θα ληφθούν την τελευταία στιγμή, είτε προς το βράδυ της Δευτέρας (7/1) είτε νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/1).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι αύριο, λόγω της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τις οικείες δημοτικές Αρχές, τα σχολεία στους Δήμους των εξής Περιφερειακών Ενοτήτων:

  • Της Π.Ε.Ανατολικής Αττικής
  1. Δήμος Αχαρνών
  2. Δήμος Λαυρεωτικής
  3. Δήμος Μαραθώνακαι για την Τετάρτη, 9/1/2019
  4. Δήμος Παιανίας
  1. Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδας
  2. Δήμος Ωρωπού
  3. Δήμος Διονύσου
  4. Δήμος Σαρωνικού
  • Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:
  1. Δήμος Μεγαρέων
  2. Δήμος Ελευσίνας
  • Π.Ε. Νήσων 1. Δήμος Σπετσών

Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση από τους Δήμους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα .

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας (07/01/2018) η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, στην οποία, τονίζει την «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων» καθώς είναι «δεδομένη η απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε όλοι μας στην ασφάλεια των μαθητών».

– Τα σχολεία που σίγουρα θα είναι κλειστα στην Αττική είναι όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ωρωπού

– Τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και το ΚΔΑΠ

– Όλα τα σχολεία του Δήμου Μαραθώνα (Βαρνάβας, Γραμματικό, Μαραθώνας, Νέας Μάκρη), μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη (09/01).

– Όλα τα σχολεία του δήμου Ασπροπύργου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ