Ζώδια: Τι φέρνει το 2019 στα ερωτικά σας;


Ο νέος χρόνος επιτέλους ήρθε! Και μαζί του φέρνει νέες ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο, με τον έρωτα και τις σχέσεις μας φυσικά να πρωταγωνιστούν. Εσείς τι περιμένετε από το 2019; Έρωτας ή απογοήτευση; Τα ζώδια αποκαλύπτουν έναν χρόνο όλο πάθος και αλλαγές!Διαβάστε παρακάτω και προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Το 2019 ξεκινάει με ενθουσιασμό και πάθος, χάρη στον Άρη, τον πλανήτη που κυβερνά το σεξ και το πάθος, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ίσως καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πριν ενεργήσετε!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η επίδραση του Δία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αυτοπεποίθηση και ίσως σας κάνει να πάρετε αναίτια ρίσκα. Φέτος, θα χρειαστεί να δείξετε αυτοκυριαρχία για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα προκύψουν.

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Χάρη στην επίδραση του Άρη στο ζώδιό σας τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, να είστε έτοιμη για έρωτα ή έστω μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή. Ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε από ένα απλό φλερτ σε μια σοβαρή σχέση, εφ’ όσον ψάχνετε κάτι πιο μόνιμο.

Παρόλα αυτά, ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Και καθώς αυτό δεν είναι το αγαπημένο στοιχείο των Ταύρων, μπορεί να προκληθούν μερικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή φέτος.

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Ο Δίας το 2019 έρχεται “φορτωμένος” με ερωτικές ευκαιρίες για τους Διδύμους. Χάρη στην αέναη περιέργειά σας, δεν δεσμεύεστε εύκολα. Φέτος όμως ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τα όριά σας, ειδικά τους μήνες Ιανουάριο, Μάρτιο και Νοέμβριο που η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, σας κλείνει το μάτι.

Τον Απρίλιο και τον Μάιο ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας τονώσει σεξουαλικά, αλλά μην ξεχνάτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προσοχή μην παρασυρθείτε!

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ο χρόνος ξεκινάει με ένταση χάρη στην ισχυρή επίδραση του Άρη, του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Για ένα ευαίσθητο άτομο όπως εσείς, όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και εκνευρισμό.

Αν και προτιμάτε μια μόνιμη σχέση που προσφέρει ηρεμία, ίσως φέτος νιώσετε την ανάγκη να “βγείτε από το καβούκι” σας και να κάνετε μερικές αλλαγές, ειδικά τον Μάιο και τον Ιούνιο που τα ηνία έχει ο Άρης στο ζώδιό σας. Τα οφέλη των νέων σας αποφάσεων θα τα δείτε μετά τον Απρίλιο, γι΄αυτό μην το βάζετε κάτω!

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Η θετική επιρροή του Άρη και του Δία, πλανήτες του πόθου και της ανάπτυξης, σας δίνουν σημαντική ώθηση για το 2019, τόσο στον έρωτα όσο και στο σεξ. Έτσι, το 2019 σας βρίσκει ακόμα πιο ελκυστική, τραβώντας όλη την προσοχή πάνω σας.

Προσοχή όμως! Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο ο Άρης θα ταρακουνήσει τον εγωισμό σας και ίσως σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο που έχετε συνηθίσει να έχετε. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα φέρουν ισορροπία στη σχέση σας μετά τον Μάρτιο, όταν ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα αρχίσει να σας πιέζει.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Αν και έχετε τη τάση να είστε ντροπαλή και μετριόφρων στις ερωτικές σας σχέσεις, φέτος, χάρη στον Δία και τον Ουρανό ίσως μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα με πιο περιπετειώδη διάθεση.

Αυτό θα το διαπιστώσετε κυρίως τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, όταν ο Άρης, πλανήτης της δράσης θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Το 2019 ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένη, γι’ αυτό αφεθείτε και απολαύστε τις αλλαγές.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Η ενέργεια του Κρόνου και του Δία έρχονται σε σύγκρουση και σας κάνουν να αναρωτιέστε αν το 2019 θα πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς.

Ο χρόνος αυτός θα σας βρει να ζυγίζετε συνεχώς τα θετικά και τα αρνητικά των καταστάσεων και να παίρνετε αποφάσεις, κάτι καθόλου εύκολο για έναν Ζυγό. Η κατάσταση αυτή θα ενταθεί τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Οκτώβριο, ωθώντας σας να σταματήσετε να το παίζετε καλή για χάρη όλων και να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Επίσης, είναι πιθανό εάν οι απαιτήσεις κάποιου σας φανούν πολύ περιορισμένες να προτιμήσετε την ελευθερία και τη διασκέδασή σας, ειδικά τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο που η Αφροδίτη σας ανοίγει την πόρτα της.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Σας αρέσει να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας. Αλλά μετά τον Μάρτιο ο Ουρανός θα σας ταρακουνήσει και θα σας υποχρεώσει να χαλαρώσετε. Ίσως χρειαστεί να παίξετε με ίσους όρους για να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας και ίσως φέτος διαπιστώσετε ότι το να αφήνεστε πολλές φορές είναι διασκεδαστικά απελευθερωτικό.

Αγκαλιάστε τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και αφήστε πίσω τον παλιό σας εαυτό, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που ίσως ένας σύντροφος ζητήσει από εσάς μεγαλύτερο σεβασμό και αυτονομία.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιο σας σχεδόν όλο το 2019, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι σας περιμένουν όμορφες στιγμές, χαρά και τύχη στον έρωτα. Ίσως χρειαστεί φέτος να βάλετε κάποια όρια, γιατί μπορεί να ενθουσιαστείτε με όλα όσα θα σας συμβούν και να ξεφύγετε, ειδικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο που ο Άρης, ο πλανήτης του πόθου και του έρωτα θα σας απογειώσει.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ποσειδώνας σας προκαλεί ρομαντικές ψευδαισθήσεις και ίσως σας κάνει να δώσετε σε κάποιο φλερτ μεγαλύτερη αξία από ό,τι χρειάζεται. Διασκεδάστε τη χρονιά που έρχεται χωρίς να ξεχνάτε τους στόχους σας.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Στον συναισθηματικό τομέα είστε πάντα προσεκτική και σοβαρή και προτιμάτε μια μακροχρόνια σχέση αντί για κάτι περιστασιακό. Φέτος, λοιπόν, ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Ο Πλούτωνας είναι επίσης στον Αιγόκερω και η επίδρασή του θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να κάνετε ακόμα πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας.

Η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάρτιο θα σας φέρει αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό και θα σας κάνει πιο ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Και μπορεί να φαίνεστε κάπως ψυχρή και συγκρατημένη, αλλά κρύβετε μια ισχυρή σεξουαλικότητα που ο Άρης θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον Μάρτιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Καλά νέα! Ο νέος χρόνος ξεκινάει με κέφι και ενθουσιασμό, χάρη στην επίδραση της Αφροδίτης και του Άρη, αλλά και την ενέργεια του Δία. Το 2019 θα σας φέρει τύχη στον έρωτα, ενώ ειδικά τον Μάρτιο και τον Ιούνιο η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα βάλει κι αυτή το χεράκι της για να σας ταρακουνήσει.

Επειδή είστε ελεύθερα πνεύματα, κάποιες φορές δυσκολεύεστε να περιοριστείτε. Γι’ αυτό και αν έχετε μόνιμη σχέση, ίσως δοκιμαστεί η αφοσίωσή σας αυτή τη χρονιά. Να είστε έτοιμη για αλλαγές ή ακόμα και για μια νέα σχέση!

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ο Ποσειδώνας είναι στο ζώδιό σας εδώ και καιρό επηρεάζοντας τα ρομαντικά σας συναισθήματα και τις απόψεις σας για τον έρωτα. Αυτό θα ενταθεί όταν η Αφροδίτη έρθει στο ζώδιό σας τον Απρίλιο.

Επίσης, ο Δίας θα σας κάνει να αποζητήσετε μια αλλαγή και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ψάχνοντας την ελευθερία και την ευτυχία μέσα από μια ερωτική σχέση.

Παρόλα αυτά, μπορεί οι φαντασιώσεις σας να μην σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά την αλήθεια. Ευτυχώς όμως, η ενέργεια του Κρόνου θα σας καθοδηγήσει μέσα στο 2019 και θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα όποτε χρειάζεται.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ