Νέα ζωή μετά το διαζύγιο για πρώην εστεμμένη καλλονή


Μπορεί να έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια από τη στέψη της ως Μις Κόσµος, όµως εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ο λόγος για τη Σταρ Ελλάς 1996, την Ειρήνη Σκλήβα που είχε καταφέρει την ίδια χρονιά να κατακτήσει και το στέµµα της ωραιότερης γυναίκας στον κόσµο, λίγους µήνες µετά το διαζύγιό της από τον γοητευτικό µεσίτη σκαφών Νίκο Χυδήρογλου, φαίνεται πως έχει πάρει σηµαντικές αποφάσεις για ριζικές αλλαγές στη ζωή της. Ηδη, µάλιστα, άρχισε να κάνει δειλά-δειλά και τις πρώτες της εµφανίσεις σε λαµπερά κοσµικά events.

Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τον κόσµο της µόδας και να αφοσιωθεί στον γάµο της µε τον Ν. Χυδήρογλου, αλλά και στην ανατροφή της µοναχοκόρης τους, της 15χρονης Μαριτίνας. Ετσι, οι εµφανίσεις της σε κοσµικά καλέσµα-τα και λαµπερά events είχαν περιοριστεί στο ελάχιστο. Γι’ αυτό και εξεπλάγησαν ευχάριστα όσοι την είδαν την περασµένη εβδοµάδα στην «Γκαλερί Ευριπίδη», καλεσµένη στα εγκαίνια της έκθεσης του ∆ηµήτρη Ντάσιου και της Ιωάννας Παρασκευά µε τίτλο «Guilty Secret».

Ωριµη αλλά το ίδιο γοητευτική, όπως τότε, η Ειρήνη Σκλήβα περιηγήθηκε στους χώρους της γκαλερί, θαύµασε τα εκθέµατα και φυσικά είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να συνοµιλήσει µε παλιούς γνωστούς και αγαπηµένους φίλους. «Παρά το γεγονός πως οι τελευταίοι δέκα µήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την Ειρήνη, αφού η διαδικασία του διαζυγίου δεν είναι καθόλου εύκολη για κανέναν, έχει αρχίσει και πάλι να γελά αφήνοντας πίσω της τις κακές σκέψεις και αποκτώντας περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι πριν», αναφέρει στη Realnews άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα της εκείνη τη βραδιά στην γκαλερί.

Κατά τα άλλα, η Ειρήνη Σκλήβα συνεχίζει να είναι µια αφοσιωµένη µητέρα για τη 15χρονη κόρη της, η οποία τώρα τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αφού διανύει την εφηβεία της, µία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για κάθε νέο. Οι πολλές σχολικές αλλά και εξωσχολικές δραστηριότητες της Μαριτίνας έχουν υποχρεώσει και τη µητέρα της να προσαρµόσει το πρόγραµµά της έτσι ώστε να είναι συνεχώς µαζί και να τη στηρίζει σε κάθε της βήµα.

Γι’ αυτό και δεν έχει καθόλου χρόνο για τίποτε άλλο παρά µόνο για την πριγκίπισσά της, η οποία και λόγω γονιδίων διαθέτει ξεχωριστή οµορφιά αλλά και τέλειες αναλογίες. Ωστόσο, η Ειρήνη Σκλήβα δεν λέει όχι για καλέσµατα σε σπίτια φίλων, ενώ και η ίδια αποδεικνύει συχνά πόσο καλή οικοδέσποινα είναι οργανώνοντας βραδιές µε αγαπηµένα της πρόσωπα στο σπίτι της για φαγητό και κουβέντα.

Νέα ζωή μετά το διαζύγιο για πρώην εστεμμένη καλλονή

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ