Αεροδρόμιο στον Ερμή η νέα απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ζωής; (pic και video)

Ένα κτίριο σε πρόσφατες φωτογραφίες της NASA από τον Ερμή έχει πυροδοτήσει τα σενάρια για την ύπαρξη ζωής και αλλού στο σύμπαν

Η προοπτική της ζωής στον Ερμή θα φαινόταν αδύνατη  καθώς είναι ο πλησιέστερος πλανήτης στον ήλιο και έχει θερμοκρασίες εδάφους που κυμαίνονται από -173C τη νύχτα έως 427C την ημέρα.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει αποτρέψει κάποιους  “κυνηγούς εξωγήινων” , οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει μια δομή στον μικρό πλανήτη που έχει διάμετρο μόλις 38% από εκείνη της Γης. Η υποτιθέμενη δομή είναι μακρά και μαύρη και παρόμοια με αυτή ενός hangar του αεροδρομίου.

Ο γνωστός “κυνηγός UFO” Scott C Waring πιστεύει ότι αυτό είναι “100 τοις εκατό” απόδειξη των εξωγήινων.

Γράφει στην ιστοσελίδα του UFO Sightings Daily: “Αισθάνομαι πραγματικά όμορφα κάθε φορά που ανακαλύπτω μια νέα εξωγήινη δομή”.

“Όσο πιο σαφής και επικεντρωμένη η δομή, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα. Ποιος χρειάζεται ναρκωτικά όταν έχεις μια τέτοια καταπληκτική πραγματικότητα γύρω σου;”

“Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια 100 τοις εκατό, και εδώ είναι η απόδειξη αυτού.”

“Έχω ανακαλύψει μακρά μαύρη δομή σε κρατήρα στον πλανήτη Ερμή. Αυτή η δομή είναι μη αντανακλαστική – μαύρη,  πιθανώς έτσι  να αντικατοπτρίζει στα ραντάρ και να μην εντοπίζεται.”

“Βλέπετε, ακόμα και οι εξωγήινοι έχουν εχθρούς. Δεν κρύβουν τις δομές από την ανθρωπότητα, τις κρύβουν όμως από άλλα ξένα είδη που μπορεί να τους στοχεύσουν.

Ωστόσο, οι σκεπτικιστές και η NASA θα έλεγαν ότι παρόμοια ευρήματα είναι μόνο τα αποτελέσματα  ενός ψυχολογικού φαινομένου όπου ο εγκέφαλος περιπλέκει την όραση για να δει γνωστά αντικείμενα ή σχήματα σε σχέδια ή υφές όπως μια επιφάνεια του βράχου.

Αυτό θα σήμαινε ότι η βάση του Ερμή είναι στην πραγματικότητα απλά μια σειρά από βράχια.

Φωτογραφία: NASA

Δείτε το παρακάτω σχετικό video:

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
  Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΧΟΝ ΘΕΟΣ jose luis δάνεια (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
  Το όνομά μου είναι η Μαρία, είμαι από τη Σουηδία, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι όλοι πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω υποβάλει αίτηση μαζί τους στο Email: (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
   , ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com) δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου έκανε.Πλήρης επικοινωνία (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
  σήμερα και πάρτε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την τράπεζα της πόλης για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια luis για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)

 2. ΔΕΝ υπάρχει νύχτα και μέρα στον πλανήτη Ερμή ! Έχει μόνιμα προς τον ήλιο στραμένο το ίδιο ημισφαίριο ! Αυτό γιατί χρειάζεται 88 ημέρες για μιά περιστροφή γύρω από τον ήλιο και άλλες τόσες γιά μιά περιστροφή γύρω από τον εαυτό του ! Οι θερμοκρασίες που αναφέρετε είναι γιά το ένα και το άλλο ημισφαίριο..Αυτά αν θυμάμαι καλά από το σχολείο! Το τελείωσα πριν 53 χρόνια..

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here