Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου!

Όλα τα επηρεάζουν τα άστρα. Πάρ’ το απόφαση να πάμε παρακάτω. Ειδικά τον τρόπο που νιώθεις έλξη κι ερωτεύεσαι. Το πάθος, την ένταση στο συναίσθημά σου. Εντάξει δεν λέμε πως όλα αυτά πάνε by the book αλλά αλλιώς φιλάει ο Ιχθύς κι αλλιώς ο Σκορπιός, πώς να το κάνουμε τώρα.

Κριός Θα σε φιλήσει και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Ο Κριός αρπάζει παθιασμένα και φιλάει τρυφερά. Δεν θα το παρακάνει με την ποσότητα, αλλά στην ποιότητα.

Ταύρος Ο Ταύρος σαν άνθρωπος είναι πολύ συγκεντρωμένος, δουλευταράς και έχει κι ωραίες ιδέες. Πώς βγαίνει αυτό στο φιλί; σαν φιλότιμο φίλη μου. Θα σε φιλήσει και θα σου χαϊδεύει τα μαλλιά, θα μυρίσει το άρωμα σου. Δεν έχει προχειροδουλειές με τον Ταύρο.

Δίδυμος Εύστροφα πλάσματα κι επικοινωνιακά τα Διδυμάκια βομβαρδίζουν με φιλάκια και ακριβώς επειδή ξέρουν τι θέλουν, θα σου δώσουν σαφείς οδηγίες για το πώς επιθυμούν να τους φιλήσεις κι εσύ.

Καρκίνος Ένας Καρκίνος είναι ικανός να σε κατσιάσει από τα φιλιά καθότι ως γνωστόν είναι πολύ ενθουσιώδης και εξωστρεφής. Δεν θα σου λείψουν καθόλου τα μάτσα μούτσα.

Λέων Ως άτομα που τους αρέσει να δείχνουν αυτό που κάνουν και νιώθουν, τα Λιονταρίνια ξεκινούν να σε φιλούν στο λιμάνι του Πειραιά και σταματάνε λίγο μετά τη Σύρο. Κι επειδή δεν τα πάνε καλά με τους περιορισμούς, τους λες φίλα με στο μάγουλο και φτάνουν μέχρι αφαλό για πλάκα. Αχόρταγοι.

Παρθένος Μιλάμε για τα φρικιά της λεπτομέρειας στο ζωδιακό κύκλο. Ο Παρθένος κάποια στιγμή θα φιλήσει εκεί που πρέπει, συγκρατημένα, αλλά σωστά, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Οπλίσου με υπομονή, θα σου βγάλει το λάδι μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Θα το γυροφέρνει κοινώς το κάθε του φιλάκι.

Ζυγός Καλλιτεχνικό ζώδιο ο Ζυγός και της ισορροπίας πλάσμα, θα σε φιλήσει με τον τρόπο που θες- αρχικά τουλάχιστον- και πριν το καταλάβεις θα δίνετε τα φιλιά όπως τα ‘χει ονειρευτεί εκείνος. Τα δίνει όλα στο φιλί του το Ζυγουδάκι, αρκεί να μην είστε σε κοινή θέα γιατί είναι και ντροπαλό κατά βάθος.

Σκορπιός Ε μα τι να πούμε τώρα για το πιο θερμόαιμο ζώδιο του αστρολογικού σύμπαντος; Θα ξεδιπλώσει τεχνικές, θα σε τρελάνει με τη γλώσσα του, θα στάζεις που λένε.

Τοξότης Αν σε γουστάρει ο Τοξοτής, αυτό που θα ζήσεις μαζί του είναι κάτι το συναρπαστικό. Ανάσα δεν θα μπορείς να πάρεις από τα κομπλιμέντα και τα φιλιά. Είναι από τα ζώδια που έχουν κατά νου να ευχαριστούν το ταίρι τους.

Αιγόκερως Μην περιμένεις να γίνουν τα πράγματα με αυξημένη ταχύτητα. Οι Αιγόκεροι δεν βιάζονται, αλλά θα σου πω ένα μυστικό. Αν περιμένεις να σε φιλήσει και αργεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε «ζυγίζει», κάνει την έρευνά του. Όταν με το καλό θα σε φιλήσει ο Αιγόκερως, θα δεις αστράκια. Δεν το κάνει συχνά, αλλά το κάνει καλά.

Υδροχόος Έχουν κάτι το αντισυμβατικό κάτι το ανορθόδοξο και το ρομαντικό αυτά τα πλάσματα, τα οποία- δεδομένων των χαρακτηριστικών- τρελαίνονται όταν τα πράγματα εξελίσσονται με αυξανόμενη ένταση. Αν αυτό δεν βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο φιλί με τον Υδροχόο, τότε πού;

Ιχθύς Αν έχεις πέσει στην παθιάρικη βερσιόν του «ενυδρείου», δηλαδή σε Ψαράκι που βράζει, θα γευτείς τα πιο φουντωμένα φιλιά. Ευγενικά πλάσματα, ήσυχα που μέσα τους βράζουν, τι άλλο καλύτερο μπορεί να ευχηθεί άνθρωπος σε άνθρωπο; Αλλά, αν πέσεις σ’ εκείνους τους μουλωχτούς ντροπαλούληδες- άνιωθους θα έλεγα εγώ- θα φιλάς εσύ, δεν θα φιλιέσαι.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ