Κολωνός: Προφυλακίστηκε ένας ακόμη άνδρας για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης


Κολωνός: Ελεύθερος αφέθηκε ένας 43χρονος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα

Στην προφυλάκιση ενός ακόμη άνδρα ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Πακιστάν για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό προχώρησαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Παράλληλα, ελεύθερος αφέθηκε ένας 43χρονος, πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η 12χρονη τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, ο 32χρονος από το Πακιστάν, υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, στη Λένορμαν, ζήτησε να μεταβεί επιτόπου η 12χρονη στο πρατήριο για να πει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο, κάτι που ο ίδιος αμφισβητεί.

Από την πλευρά του ο 43χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του, φέρνοντας και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, ενώ κατέθεσε και αίτημα για να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ