Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση κόρης φίλων του


Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος ο κατηγορούμενος την κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια, όταν ως οικογενειακός φίλος των γονιών της φιλοξενούνταν συχνά στο σπίτι τους

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ένας 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη κόρη οικογενειακών του φίλων. Ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 10 χρόνια και να ενηλικιωθεί η παθούσα για να αποκαλύψει όσα βίωνε. Κατά πληροφορίες, είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο με τη βοήθεια του οποίου «ανοίχτηκε» και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 55χρονου κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-2010, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό. Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και φιλοξενούνταν συχνά στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακρίτρια και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ