Απόρρητα έγγραφα της KGB αποκαλύπτουν συγκλονιστικά ευρήματα στη μεγάλη πυραμίδα της Αιγύπτου (vid)


Έχει από καιρό θεωρηθεί από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ότι οι εξωγήινοι από χιλιάδες χρόνια πριν έπαιξαν έναν τεράστιο ρόλο στην κατασκευή των πυραμίδων

Το ντοκιμαντέρ “Τα μυστικά αρχεία της KGB” του Amazon Prime υποδηλώνει ότι στη δεκαετία του 1960 μια ομάδα σοβιετικών ερευνητών ανακάλυψε έναν μυστήριο τάφο στην Αίγυπτο και ότι κάτι “ανεξήγητο” βρίσκεται κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει μια συνέντευξη με έναν πρώην διπλωματικό ταχυμεταφορέα για τη Σοβιετική Ένωση.

Ο άντρας – ο οποίος, όπως ισχυρίζεται ο αφηγητής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, καθώς ο πρώην σοβιετικός αξιωματούχος εργάζεται τώρα για τη ρωσική μαφία – περιγράφει τη μετακίνση εγγράφων ανάμεσα στο Κάιρο και τη Μόσχα.Μεταξύ των εγγράφων υπήρχε ένα σημείωμα από υψηλόβαθμο αξιωματούχο της KGB.

Ισχυρίζεται ότι το έγγραφο ανέφερε: “Οι πράκτορές μου έχουν εξασφαλίσει τις σημειώσεις ενός από τους επιστήμονες που εργάζονται για τα ευρήματα του Τάφου”.

Ένα άλλο ήταν ένας κατάλογος των περιεχομένων που λαμβάνονται από τον τάφο, με την ένδειξη “classified top secret”.

Διαβάζει: “Η θέση της διαπίστωσης, ακοινοποίητη.

“Θέματα, 15 κιβώτια κειμηλίων, ένα πατριαρχικά μουμιοποιημένο σώμα, μία πέτρινη σαρκοφάγος και οκτώ ιερογλυφικά δείγματα.”

Ένας επιστήμονας ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που εισήλθε στον τάφο, υπέβαλε αυτή την έκθεση.

Διαβάζει: “Κατά την επιθεώρηση του τμήματος τοίχου παρατηρήσαμε μια περίεργη αίσθηση, μια μαγνητική απωστική δύναμη φάνηκε να προέρχεται από το βράχο.

“Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση.”

Ένα άλλο υπόμνημα προέρχεται από την αναφορά κρυπτογράφου, η οποία έγραφε: “Τα ευρήματα, εν μέρει αποκωδικοποιημένα μηνύματα στον τοίχο του τάφου δείχνουν μια προφητεία για την επιστροφή των αρχαίων θεών της πτέρυγας”.

Τα έγγραφα κατέστησαν σαφές ότι το Κρεμλίνο πήρε πολύ σοβαρά το μύθο. Μια αναφορά έδειξε ότι μια στρατιωτική μονάδα διατάχθηκε να τοποθετηθεί στην περιοχή.

Μια εντολή ασφαλείας του υψηλότερου επιπέδου ήταν σε ισχύ όταν άνοιξε η σαρκοφάγος.

Δείτε το παρακάτω video:


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ