Απόρρητα έγγραφα της KGB αποκαλύπτουν συγκλονιστικά ευρήματα στη μεγάλη πυραμίδα της Αιγύπτου (vid)

Έχει από καιρό θεωρηθεί από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ότι οι εξωγήινοι από χιλιάδες χρόνια πριν έπαιξαν έναν τεράστιο ρόλο στην κατασκευή των πυραμίδων

Το ντοκιμαντέρ “Τα μυστικά αρχεία της KGB” του Amazon Prime υποδηλώνει ότι στη δεκαετία του 1960 μια ομάδα σοβιετικών ερευνητών ανακάλυψε έναν μυστήριο τάφο στην Αίγυπτο και ότι κάτι “ανεξήγητο” βρίσκεται κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει μια συνέντευξη με έναν πρώην διπλωματικό ταχυμεταφορέα για τη Σοβιετική Ένωση.

Ο άντρας – ο οποίος, όπως ισχυρίζεται ο αφηγητής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, καθώς ο πρώην σοβιετικός αξιωματούχος εργάζεται τώρα για τη ρωσική μαφία – περιγράφει τη μετακίνση εγγράφων ανάμεσα στο Κάιρο και τη Μόσχα.Μεταξύ των εγγράφων υπήρχε ένα σημείωμα από υψηλόβαθμο αξιωματούχο της KGB.

Ισχυρίζεται ότι το έγγραφο ανέφερε: “Οι πράκτορές μου έχουν εξασφαλίσει τις σημειώσεις ενός από τους επιστήμονες που εργάζονται για τα ευρήματα του Τάφου”.

Ένα άλλο ήταν ένας κατάλογος των περιεχομένων που λαμβάνονται από τον τάφο, με την ένδειξη “classified top secret”.

Διαβάζει: “Η θέση της διαπίστωσης, ακοινοποίητη.

“Θέματα, 15 κιβώτια κειμηλίων, ένα πατριαρχικά μουμιοποιημένο σώμα, μία πέτρινη σαρκοφάγος και οκτώ ιερογλυφικά δείγματα.”

Ένας επιστήμονας ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που εισήλθε στον τάφο, υπέβαλε αυτή την έκθεση.

Διαβάζει: “Κατά την επιθεώρηση του τμήματος τοίχου παρατηρήσαμε μια περίεργη αίσθηση, μια μαγνητική απωστική δύναμη φάνηκε να προέρχεται από το βράχο.

“Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση.”

Ένα άλλο υπόμνημα προέρχεται από την αναφορά κρυπτογράφου, η οποία έγραφε: “Τα ευρήματα, εν μέρει αποκωδικοποιημένα μηνύματα στον τοίχο του τάφου δείχνουν μια προφητεία για την επιστροφή των αρχαίων θεών της πτέρυγας”.

Τα έγγραφα κατέστησαν σαφές ότι το Κρεμλίνο πήρε πολύ σοβαρά το μύθο. Μια αναφορά έδειξε ότι μια στρατιωτική μονάδα διατάχθηκε να τοποθετηθεί στην περιοχή.

Μια εντολή ασφαλείας του υψηλότερου επιπέδου ήταν σε ισχύ όταν άνοιξε η σαρκοφάγος.

Δείτε το παρακάτω video:

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
  Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΧΟΝ ΘΕΟΣ jose luis δάνεια (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
  Το όνομά μου είναι η Μαρία, είμαι από τη Σουηδία, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι όλοι πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκαναν να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλη μου η ελπίδα χάθηκε, πήρα μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από έναν φίλο, είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
  ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
  που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
  δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
  όπως μου είπε, έχω υποβάλει αίτηση μαζί τους στο Email: (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
   , ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και προς μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
  είμαι χαρούμενος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι ένα τέτοιο δάνειο
  εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
  παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com) δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, και
  η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου έκανε.Πλήρης επικοινωνία (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)
  σήμερα και πάρτε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την τράπεζα της πόλης για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
   Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια luis για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε το email τους (citybankloans10@aol.com) (citybankloans123@gmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here