Πως θα καταλάβεις αν μια γυναίκα το… έκανε το προηγούμενο βράδυ – Τα 5 σημάδια που κάνουν «μπαμ»


Τι κι αν ένας άνδρας έκανε σ.. ξ το προηγούμενο βράδυ, το πιθανότερο είναι να το έχει βγάλει με ντουντούκα, δεν ισχύει το ίδιο με τις γυναίκες

Οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο μυστικοπαθείς και δεν επιθυμούν να μοιράζονται με τον περίγυρό τους την ιδιωτική τους ζωή. Πόσω μάλλον αν πρόκειται για κάποιο one night stand.

Εσένα όμως σε τρώει η αγωνία, με το δίκιο σου ή όχι, δεν θα το κρίνουμε σε αυτό το άρθρο. Αυτό που θα κάνουμε όμως είναι να σου δείξουμε πώς να μάθεις το πιπεράτο μυστικό της.

Διαβάστε και αυτά:

Δες τα 5 αλάνθαστα σημάδια:

1. «Τη γουστάρεις αδυσώπητα», πιο πολύ από το συνηθισμένο
Όχι δε σου έχει κάνει μάγια, φταίνε οι φερομόνες. Όσο πιο έντονη η σ… ξouαλική της ζωή, τόσο περισσότερες παράγει. Κι αυτές είναι που τραβάνε σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο.

2. «Πετάει» από τη χαρά της
Όχι δεν είναι γιατί είναι μαζί σου. Είναι γιατί κάνει σ.. ξ. Με άλλον. Η συχνή σ… ξouαλική επαφή αυξάνει τα επίπεδα της ευτυχίας μειώνοντας το στρες.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

3. Λάμπει το προσωπάκι της
Οι μύες του προσώπου αιματώνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του σ..ξ, γι’ αυτό και το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπό της. Παράγονται επίσης υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων, γι’ αυτό και είναι πιο όμορφη.

Διαβάστε και αυτά:

4. Κοιμάται σαν πουλάκι
Αν σου πει ότι ευχαριστήθηκε μετά από καιρό τον χθεσινό της ύπνο, μάντεψε! Οι γυναίκες που έρχονται σε opγaσμό εμφανίζουν αύξηση της ορμόνη προλακτίνης. Αυτή βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αλλά και την ξεκούραση.

5. Είναι γλυκούλα
Μια ορμόνη φταίει και για αυτό, η οξυτοκίνη. Αυτή απελευθερώνεται κατά τη σ.. ξouαλική πράξη και κάνει τις γυναίκες να δένονται με τους ανθρώπους, να μη γκρινιάζουν και να μην υπεραναλύουν τα πάντα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ