Σχετίζονται τα συντρίμμια σε παραλία της Μαδαγασκάρης με την πτήση MH370 της Malaysia Airlines; (pic και video)


Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines χωρίς να έχουν βρεθεί μέχρι το Νοέμβριο καθόλου στοιχεία.

Τα τμήματα αεροσκάφους που βρέθηκαν σε μια παραλία στη Μαδαγασκάρη είναι “πιθανότατα” από το MH370, λένε οι Μαλαισιανοί αξιωματούχοι.Υπήρχαν πέντε κομμάτια από συντρίμμια που παραδόθηκαν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στην έδρα του Υπουργείου Μεταφορών της Μαλαισίας τον Νοέμβριο. Τα θραύσματα παρουσιάστηκαν από συγγενείς των θυμάτων και βρέθηκαν στη Sandravinany, στη νότια Μαδαγασκάρη, περίπου τρεις μήνες νωρίτερα.

Ο Blaine Gibson, ένας ερασιτέχνης “κυνηγός ναυαγίων”, έχει βρει περισσότερα από τα μισά από τα συντρίμμια μέχρι τώρα. Ένα κομμάτι από συντρίμμια ήταν το κλειδί για τον εντοπισμό της προέλευσης, καθώς ήταν ένα πάνελ δαπέδου που είχε ακόμα ένα μέρος της ετικέτας του προσαρτημένο. Η ετικέτα φέρει τον κωδικό WPPS61, ο οποίος ήταν σημαντικός για την τοποθέτηση της προέλευσης των συντριμμιών.

Η έκθεση της MH370 Safety Investigation Team ανέφερε ότι τα περισσότερα από τα νέα συντρίμμια που ανακτήθηκαν προέρχονται από αεροσκάφος και το πάνελ ανήκει σε Boeing 777, “πιθανότατα της MH370”.

 

Ο κ. Gibson δήλωσε: “Ο Don Thompson, ένας από τους ανεξάρτητους ομίλους που ερευνά την εξαφάνιση της MH370, βρήκε την πραγματική ετικέτα αναγνώρισης για το Boeing 777. Από τη μερική ετικέτα, ο κ. Thompson ήταν στη συνέχεια σε θέση να επεξεργαστεί την πλήρη σειρά χαρακτήρων που ήταν BAC27WPPS61. Αυτό ήταν παρόμοιο με μια ετικέτα δαπέδου που βρέθηκε στα συντρίμμια της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines και επιβεβαιώθηκε από τις αρχές της Μαλαισίας.
Ο κ. Gibson δήλωσε ότι “οι ντόπιοι λένε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα κομμάτια από συντρίμμια που πλέουν”.

Δείτε το σχετικό video:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ