Σε… επικίνδυνο σημείο οι σχέσεις Φαίης Σκορδά και ΣΚΑΪ – Θα οδηγηθούν σε ρήξη συμβολαίου;

Τεταμένο κλίμα επικρατεί ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ στη λήξη της σεζόν. Το κανάλι είχε αποφασίσει να επεκτείνει το «Πρωινό μας» έως τις 14 Ιουλίου λόγω «Survivor», κάτι που τελικά ανατράπηκε την περασμένη Τρίτη, όταν η παρουσιάστρια ενημερώθηκε αιφνιδίως ότι τελικά ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου.

Η συνεχής αλλαγή πλάνων για το φινάλε της εκπομπής προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Φ. Σκορδά, η οποία ακόμα και την απόφαση του ΣΚΑΪ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της την έμαθε από τις… εφημερίδες και τα sites. Επιπλέον, το κανάλι κάνει επαφές για τη στελέχωση της εκπομπής της χωρίς να έχει πάντα γνώση και να συναινεί.

Οι κινήσεις αυτές, όπως αναφέρει η Reallife, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της Φ. Σκορδά και φέρνουν τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ σε… επικίνδυνο σημείο. Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της… ρήξης. Για να υλοποιηθεί η μετακίνηση της εκπομπής, η Φ. Σκορδά θα πρέπει να υπογράψει τροποποίηση στο συμβόλαιό της σχετικά με τις ώρες μετάδοσης. Παρότι προφορικά έχει συμφωνήσει, η Φ. Σκορδά ακόμα δεν έχει υπογράψει και πλέον είναι αβέβαιο αν θα το κάνει ή αν θα φτάσει στα άκρα, με ρήξη του συμβολαίου που κανονικά περιλαμβάνει έναν ακόμα χρόνο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ