Σε ποια στάση ανάβουν πυροτεχνήματα; 5 κορίτσια βάζουν “φωτιά” στη φαντασία


Σύμφωνα με την έρευνα, η πιο δημοφιλής στάση σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών ήταν το doggie style. Ακολούθησε η ιεραποστολική και η καουμπόισσα. Άλλες θέσεις στη λίστα περιελάμβαναν 69, αντίστροφη καουμπόισσα και στοματικό
Εάν όλες αυτές οι στάσεις βρίσκονται ήδη σε εναλλαγή στη σεξουαλική σας ζωή και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο ή να το εμπλουτίσετε λίγο περισσότερο, δοκιμάστε να αλλάξετε τo μέρος. Θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε  στο ντους, στο αυτοκίνητο, ή να το κάνετε στον πάγκο της κουζίνας.
Μπορείτε να προσθέσετε ένα παιχνίδι στη διαδικασία. Αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε πολύ.
“Μην προσπαθείς να κάνεις τέσσερα νέα πράγματα ταυτόχρονα. Πολλοί άνθρωποι λένε, “θέλω να εμπλουτίσω τα πράγματα. Οπότε θα πάρω ένα παιχνίδι. Θα κάνουμε μια νέα στάση, θα είναι στο ντους, και θα είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας ».
Αυτή είναι συχνά μια υπέροχη συνταγή για να καταλήξεις στο ΚΑΤ.
Διαλέξτε λοιπόν ένα διασκεδαστικό νέο πράγμα που θέλετε να δοκιμάσετε. Προειδοποιήστε τον σύντροφό σας για αυτό πριν πάτε να το κάνετε, ώστε να έχει χρόνο προετοιμασίας και στη συνέχεια να το σχεδιάσετε από κοινου. Αλλά μην προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ξανά το κάμα σουτρα.
Απλά προσθέστε λίγο απο κάτι νέο.
5 κορίτσια βάζουν φωτιά στη φαντασία
Μυρτώ Κηφισιά
Αγαπημένη στάση: Ψαλίδι ή πινελάτο είτε με αυτόν από πάνω είτε εμένα. Όταν είμαι από πάνω, μου αρέσει να σπρώχνω τον εαυτό μου όσο πιο μακριά μπορώ και να τρίβομαι πάνω του.
Όταν είναι από πάνω, μου αρέσει να πιάνω τα χέρια του.
Καντο να καίει: Το λατρεύω γιατί το… σημείο μου μπορεί να τρίβεται στο πόδι του με κάθε τρόπο και απλά μου αρέσει το πόσο κοντά νιώθω τις μπάλες. Όταν είμαι από πάνω, μου αρέσει το πώς πιάνει τους μηρούς μου και όταν είναι από πάνω, μου αρέσει όταν μου φιλάει τα πόδια και μπορώ να πιάσω τα χέρια του και να ρουφήξω τα δάχτυλά του.
Το να κάθεσαι από πάνω του σε μια καρέκλα είναι επίσης ένα πολύ καυτό μπόνους!
Αθανασία Γκάζι
Αγαπημένη στάση: Ξαπλώνω στο στομάχι με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και μπαίνει μέσα μου από πίσω. Ενώ σπρώχνω, πιάνει τους ώμους μου για… πιο βαθιά βουτιά, περνάει τα χέρια του κάτω από την πλάτη μου και προετοιμάζομαι για το απόλυτο άρπαγμα από τον πωπό.
Καντο να καίει: Λατρεύω την αίσθηση ενός αρσενικού αγγίγματος σε συνδυασμό με την αίσθηση τρεμούλας που μου προκαλεί. Νομίζω ότι ενθουσιάζει τον σύντροφό μου πολύ περισσότερο όταν γυρνάω για να κοιτάξω πίσω και να του δείξω πόσο το απολαμβάνω.
Ελένη Πειραιάς
Εγώ από πάνω αλλά έσκυψε προς τα εμπρός—κάπως ένας συνδυασμός ιεραποστολικού και καουμπόισσας
Κάντο να καίει: Το καλύτερο μέρος της καουμπόισσας είναι η διέγερση, αλλά μου φαίνεται επίσης πολύ αποδοτικό μερικές φορές. Το να σκύβω προς τα εμπρός επαναφέρει την οικειότητα του ιεραποστολικού ενώ παράλληλα μου δίνει τον έλεγχο. Είναι επίσης ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορώ να εχω οργασμό, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
Άσπα Θεσσαλονίκη
Αγαπημένη στάση: Είμαστε σε θέση κουταλιού, και γονατίζει πίσω μου και συνεχίζει να σπρώχνει από εκεί.
Κάντο να καίει: Εκτός από αυτό που με κάνει να τελειώσω σχεδόν αμέσως, είναι πάντα μια εκπληκτική κίνηση που μας βοηθά να αποχωριστούμε από την ιεραποστολική.
Συχνά καταλήγουμε  σε σκυλίσιο ή καουμπόισσας μετά από αυτό.
Χρύστα Χαλκίδα
Στεκόμαστε. Τον βλέπω κατάματα και τυλίγω τα πόδια μου γύρω από τον κορμό του. Βάζει τα χέρια του και με σηκώνει πάνω-κάτω.
Κάντο να καίει: Είμαι μια πολύ ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά περιστασιακά μου αρέσει να με κυριαρχούν. Ο σύντροφός μου έχει τον απόλυτο έλεγχο εδώ — δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα! Μπορεί να είναι μια σωματικά απαιτητική στάση για εκείνον, αλλά με κάνει να νιώθω ουσιαστικά χωρίς βάρος — εγγυημένος οργασμός.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ