Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 21η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια τεταμένα υπόγεια ρεύματα. Τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα συναγωνίζονται τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου και αυτό μπορεί να σε διχάσει και να δημιουργήσει μια κάπως χαοτική ατμόσφαιρα. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει φόβους ή ανησυχίες και ίσως να τις μεγαλοποιήσεις προσωρινά στο μυαλό σου. Ευτυχώς μπορεί να σε οδηγήσει στο να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματα σου, τι θέλεις να κάνεις με τη δουλειά σου και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου. Ωστόσο εάν έχεις παράλογες προσδοκίες και απαιτήσεις, πρέπει να βρεις μια ισορροπία.

Ταύρος

Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο τεταμένες ή νευρικές με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα να είναι στο παιχνίδι. Με αυτή τη διέλευση οι άνθρωποι μπορεί να κρατούν για τον εαυτό τους τις ιδέες και τις απόψεις τους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποια τριβή. Σήμερα έρχεται στην επιφάνεια ένα θαμμένο ζήτημα. Υπάρχει ένταση γιατί αισθάνεσαι ότι κάποιος που αγαπάς προσπαθεί να σε παραγκωνίσει. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με τους τρόπους ή τις απόψεις σου, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις.

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά να μάθεις ή να μοιραστείς και οι συζητήσεις τείνουν να κυλούν όμορφα. Οικογενειακά θέματα λύνονται σήμερα με επιτυχία. Ωστόσο νιώθεις πως κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και δύο βήματα προς τα πίσω με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Η υπερβολική σκέψη μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και η καχυποψία μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Χρηματικά θέματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας σε δυσκολεύουν και απαιτούν προσεκτικό χειρισμό.

Καρκίνος

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σε προκαλεί ευθέως, αφού ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου. Έχεις να κάνεις με ένα δύσκολο άτομο ή μια δύσκολη κατάσταση. Ενδεχομένως να προκύψει μια σύγκρουση μέσα σου. Οι άνθρωποι γύρω σου σε προκαλούν ή προσπαθούν αν σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Νιώθεις λίγο αποκλεισμένη. Κάτι σε εμποδίζει προσωρινά από το να εξερευνήσεις τις επιλογές ή τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και ενώ μπορεί να κρατάς τα πράγματα απλά, με αυτή τη διέλευση γεννιούνται προβλήματα: φόβος προδοσίας, ζήλια και δυσαρέσκειας. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του με τον Πλούτωνα και οι ανάγκες σου φαίνονται μεγαλύτερες. Η πίεση για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις στις πλάτες σου είναι τεράστια. Δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά και σωματικά. Η επιθυμία σου να χαλαρώσεις μπορεί να αμφισβητηθεί και είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για μια υγιή ισορροπία.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, ανεβάζοντας το συναισθηματικό βαρόμετρο. Εστίασε στον εαυτό σου, προσπαθώντας όμως να αποβάλλεις την υπερβολή που σου γεννά η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την υπερβολική προσκόλληση σου σε κάτι ή κάποιον, η οποία περιορίζει την ευτυχία και την ανάπτυξη σου. Μπορεί να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποιον ή ακόμα και σε μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάτι μπορεί να χτυπήσει τα νεύρα σου. Να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου και να κάνεις μικρά βήματα προς τη διαχείριση των φόβων σου.

Ζυγός

Θαμμένα πράγματα μπορούν να έρθουν στο φως με την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα να συμβαίνει σήμερα. Αν και είναι πιθανώς άβολη αυτή η φάση στην αρχή, αργά ή γρήγορα θα σε ωθήσει προς το φως, βοηθώντας σε μακροπρόθεσμα. Οι εντάσεις μπορεί να εμφανιστούν και η αντίσταση, ο φόβος ή η αποφυγή της αλλαγής μπορεί να επιδεινώσει τα πράγματα. Είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις προσαρμογές. Η πραγματοποίηση αλλαγών θα πρέπει να γίνεται σταδιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μια εξαιρετική προτροπή για να καθαρίσεις τη ζωή σου με θεμελιώδεις τρόπους, ιδιαίτερα γύρω από το σπίτι.

Σκορπιός

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους σήμερα, η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση ή τη μεταφορά, ή μπορεί να εμφανιστούν παλιές μνησικακίες και μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος προσπαθεί να κυριαρχήσει στον άλλον. Επειδή ο Πλούτωνας επιστρέφει στον τομέα τις επικοινωνίας σου αυτές τις μέρες αφού έχει προχωρήσει για λίγο, είναι πολύ πιθανό να ξεθάψεις πράγματα. Να είσαι προετοιμασμένη να αφήσεις μια μάχη απώλειας – ήττας. Αυτή η διέλευση έχει την τάση να έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία ή την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες με την προσκόλληση σου στις ρουτίνες.

Τοξότης

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποια παλιά πληγή ή δυσαρέσκεια. Μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις ή η ξαφνική επίγνωση του κάτι που έχεις ξεκουράσει και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Αυτό μπορεί να αφορά χρήματα ή τη δυναμική μιας σχέσης. Σκέψου ότι οι συναισθηματικές στάσεις των άλλων μπορεί να είναι απλώς ένα κάλυμμα για την επιθυμία να κερδίσουν την έγκριση σου. Αυτή η διέλευση σε ωθεί να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα ή τις πρόσφατες περιστάσεις που σχετίζονται με την ιδιοκτησία, την κτητικότητα, τα χρήματα και τα όρια σου.

Αιγόκερως

Θαμμένα συναισθήματα και πιθανώς παλιές τύψεις ή πληγές μπορούν να αναδυθούν τώρα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν αντίθεση. Θα μπορούσες να νιώσεις ότι επωμίζεσαι πάρα πολλά, κάτι που επιβαρύνει τις σχέσεις ή τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Εάν στοχεύεις να παραμείνεις ανοιχτή και ευέλικτη, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις αυτή τη στιγμή, αλλά όχι αδύνατο, βάζεις τον εαυτό σου σε καλύτερη θέση. Εάν ασχολείσαι με ένα μικρό θέμα εξέτασε ποια μπορεί να είναι η πραγματική πηγή απογοήτευσης.

Υδροχόος

Μπορεί να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις για τα συναισθήματα και τους φόβους σου σήμερα, με μια ετήσια αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Το κόλπο είναι να αναγνωρίσεις μερικά από τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα σου που μπορεί να περιορίζουν τις ευκαιρίες σου. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις τις ενοχές, τις ανασφάλειες ή τις προσκολλήσεις σου που παρεμβαίνουν στην παραγωγικότητα σου ή στη σωστή φροντίδα του εαυτού σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τους φόβους σου, αλλά είναι σημαντικό να μην τους δώσεις περισσότερη δύναμη απ’ ότι ήδη έχουν.

Ιχθύες

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει έναν αγώνα, καθώς πειραματίζεσαι με νέους τρόπους απόλαυσης, αλλά οι εντάσεις με τους άλλους ή τα έργα σου μπορεί να παρεμβαίνουν σε αυτή την επιδίωξη. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να δώσεις προτεραιότητα στην απόλαυση και την αίσθηση του παιχνιδιού, καθώς πιθανότατα θα χρειαστείς ένα διάλλειμα. Αυτή η διέλευση φωτίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να σε εμπόδισε να απολαύσεις ευκαιρίες. Επίσης σε βοηθά να δεις την ασυμφωνία εάν ανησυχούσες τόσο πολύ για ένα κοινωνικό θέμα που χάνεις τις ευκαιρίες να διασκεδάσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ