Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 25η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Επιδιώκεις περισσότερο αυθορμητισμό και ανεξαρτησία. Η πίεση για να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο είναι τεράστια. Αυτή τη εβδομάδα η ένταση προκύπτει από την υπερβολική πίεση σε προσωπικούς και επαγγελματικούς τομείς. Δεν συμβιβάζεσαι. Κάποια παράνοια σχετικά με τη θέση σου, αλλά είναι καλύτερο να μην την αφήσεις να οδηγήσει εκείνη τις αποφάσεις σου ή να παρεμποδίσει την προσωπική σου εξέλιξη. Η Σελήνη και ο Ήλιος συγκρούονται σήμερα και μπορεί να προκύψει ανησυχία. Μην αγνοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου που εμφανίζονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σου.

Ταύρος

Πρόσεξε την ένταση σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Η αμέτρητες δραστηριότητες με τις οποίες έχεις καταπιαστεί υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για ξεκούραση, χαλάρωση και αποτοξίνωση. Η υπερβολή στην αναζήτηση της ευτυχίας μπορεί να σε ρίξει και να σε τραβήξει κάτω. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και η παρέα σου βοηθά να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα και τις ιδέες σου αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης μπορεί να σε βρει παγιδευμένη ανάμεσα σε δυο ζωτικές ανάγκες.

Δίδυμοι

Με τις διελεύσεις της εβδομάδας γεννιούνται ανησυχίες. Νιώθεις πως θα χάσεις κάτι για το οποίο έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να το χτίσεις. Θέλεις να απαλλαχθείς από περιοριστικούς δεσμούς. Οι συγκρούσεις που αναδύονται τώρα ανάβουν φωτιές και σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα. Εσύ δώσε βάση στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις των επόμενων ημερών ανακινούν τις φιλοδοξίες σου με τρόπο όμως πιεστικό. Προσπάθησε να μην ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί αυτό λειτουργεί εις βάρος της ψυχολογίας σου. Η αναζήτηση συμβιβασμού μπορεί να αξίζει τον κόπο σε αυτή τη φάση. Με τον Ήλιο στον ηλιακό 2ο οίκο σου θέλεις περισσότερη προβλεψιμότητα και άνεση, αλλά η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου σήμερα σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και λίγο να διασκεδάσεις.

Λέων

Μην υποκύψεις σε πιέσεις που οδηγούν σε υπερβολικό έλεγχο της εργασίας, της ρουτίνας, της υγείας και του προγράμματος σου, καθώς μπορεί να επηρεάσει το χρόνο και την ενέργεια που έχεις για να εξερευνήσεις τις δραστηριότητες σου. Στόχευσε σε περισσότερη μετριοπάθεια και ισορροπία, ώστε να μπορέσεις να εργαστείς και να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και επίσης να αφήσεις τους φόβους που μπορεί να σε εμποδίσουν να απολαύσεις περισσότερες αυθόρμητες δραστηριότητες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μια διαμονή πάνω των δυο ημερών και η ανάγκη για χρόνο χαλάρωσης εμφανίζεται έντονα.

Παρθένος

Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να τονίσουν τις πιέσεις στη ζωή σου, αλλά μπορούν επίσης να σου υπενθυμίσουν να δουλέψεις με μέτρο στους τομείς της ζωή σου όπου πιέζεις πολύ. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μερικές μέρες διεγείροντας την περιέργεια και την ανάγκη σου για ελαφριές και εύκολες ανταλλαγές. Αν και αυτό μπορεί να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πρόσφατες αυξημένες ανάγκες σου για απόρρητο και χρόνο διακοπής λειτουργίας, δεν μπορείς να αρνηθείς την ανάγκη για κάποιας μορφής διαφυγής τώρα.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες μπορεί να δυσκολευτείς λίγο με την εξισορρόπηση των οικογενειακών και άλλων σχέσεων. Σκέψου εάν η προσκόλλησή σου σε ορισμένες παραδόσεις και τρόπους ζωής θα μπορούσαν να περιορίσουν την ανάπτυξη στις σχέσεις σου. Η αντιμετώπιση των φόβων, η κάθαρση και η εγκατάλειψη είναι σημαντική τώρα , ειδικά καθώς καλείσαι να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς μέσω των συνδέσεων σου. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον σταθερό ηλιακό 2ο οίκο σου για μια διαμονή άνω τον δυο ημερών, συνδέεσαι με μια μάλλον ξαφνική ανάγκη να επιβραδύνεις, να επικεντρωθείς και να νιώσεις άνετα.

Σκορπιός

Γεγονότα και συναισθήματα αυτές τις μέρες μπορούν να τονίσουν την ανάγκη να αφήσεις κάποια από τα υπερβολικά εργασιακά ή προσωπικά ενδιαφέροντα που έχεις αναλάβει. Η αποστολή είναι να προχωρήσεις πιο ελεύθερα και ίσως χρειαστεί να αναθέσεις μέρος της δουλειάς σου ή για χάρη της ευημερίας σου μπορεί να θέλεις να απελευθερωθείς από ένα μυστικό ή ένα βάρος που σε έχει βαρύνει. Ένα υπερβολικά ταραχώδες ή χαοτικό πρόγραμμα μπορεί να έχει το βάρος του και είναι καιρός να αξιολογήσεις απαιτητικές εργασίες, έργα ή εμμονές για να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο σου και μπορεί να είσαι απασχολημένη με τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Οι διελεύσεις αυτών των ημερών μπορούν να αναδείξουν περιοχές όπου κράτησες συγκεκριμένα υπάρχοντα και συμπεριφορές σε μειονεκτική θέση. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα και τρόπους έκφρασης μεγαλώνει και είναι ένας σημαντικός δρόμος. Ωστόσο η υπερβολική προσκόλληση σε μεθόδους και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Η αντιμετώπιση αυτών των φόβων και των δεσμών φαίνεται τώρα απαραίτητη. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό12ο οίκο σου για μια παραμονή άνω των δυο ημερών και καταφέρεις να αναπαυθείς.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σου για άνεση και οικογενειακή ζωή χτίζονται, αλλά οι διελεύσεις των επόμενων ημερών μπορούν να τονίσουν τα σημεία που οι ανθυγιεινές προσκολλήσεις και συμπεριφορές καθυστερούν την ευκαιρία σου να προχωρήσεις μπροστά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση. Μπορεί να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις μεταξύ οικιακών απαιτήσεων ή αναγκών και προσωπικών στόχων και επιθυμιών. Αντί να υποκύψεις στις πιέσεις για να τα κάνεις όλα, βάλε στόχο να καταλήξεις σε ένα συμβιβασμό ή στη μέση λύση για καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Γεγονότα υποστηρίζουν αυτή τη βδομάδα, υπογραμμίζουν την ανάγκη να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να τους ιεραρχήσεις. Μπορεί να μάθεις ότι η απελευθέρωση του εαυτού σου από ορισμένα επαχθή ζητήματα ή μυστικά που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου μπορεί να είναι λυτρωτική, αλλά είσαι επιλεκτική ως προς το με ποιον μοιράζεσαι τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες ή φόβους που σε εμποδίζουν να πεις αυτό που νιώθεις και να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου αργότερα σήμερα, θα μπορούσε να υπάρξει κλήση προς τα καθήκοντα σου ή για να τα εκτελέσεις.

Ιχθύες

Οι ενέργειες είναι δύσκολες σε θέματα σεβασμού ή ιδιοκτησίας αυτή τη εβδομάδα. Η έντονη εστίαση στην κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση ή τις φιλίες σου μπορεί να φτάσει σε ανθυγιεινά επίπεδα και αυτό μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την ανάγκη σου να χαλαρώσεις, να απλοποιήσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Εάν αισθάνεσαι επιτακτική ανάγκη να επιβλέπεις, να διαχειρίζεσαι ή να παρακολουθείς τα δίκτυα σου, σκέψου εάν αυτό σου προκαλεί υπερβολική ένταση. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9 ο οίκο σου σήμερα λαχταράς ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ