Η 21χρονη Γιώτα και οι 4 φίλοι της: “Έκανα την φαντασίωσή μου πραγματικότητα στο νησί”


Η 21χρονη Γιώτα και οι 4 φίλοι της: Η Γιώτα αποφάσισε να μας διηγηθεί την εμπειρία της στο νησί απ’ όπου κατάγεται και πήγε και φέτος

Από την εφηβεία μου, μου άρεσε πάντα να πειραματίζομαι σε ότι έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι. Ότι επιθυμία είχα, την πραγματοποιούσα είτε με την εκάστοτε σχέση μου, είτε με φίλους ή αγνώστους.

Για την ηλικία μου, θεωρώ ότι έχω μια μεγάλη γκάμα από εμπειρίες όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Έχω πραγματοποιήσει ότι είχα ως φαντασίωση από μικρή ηλικία, εκτός από κάτι για το οποίο είχα ενδοιασμούς. Να πάω ταυτόχρονα με 4 άντρες.

Κάποιοι θα σκεφτούν ότι είναι πολύ τραβηγμένο, αλλά για εμένα ήταν στόχος, τον οποίο και πέτυχα με κόπο πριν λίγες ημέρες στο νησί απ’ όπου κατάγομαι για να δω την οικογένειά μου και φίλους.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Το σχέδιο που κατέστρωσα ήταν φαινομενικά εύκολο, αλλά στην πράξη δύσκολο. Έχω πολλούς φίλους και συμμαθητές στο νησί που πάντα με ήθελαν ως γυναίκα. Εγώ δεν είχα δώσει την αφορμή να με ακουμπήσουν. Άρα, έμειναν μόνο κολλητοί μου.

Ένα μεσημέρι πριν λίγες ημέρες, είπα σε ομαδική στο viber στο παρεάκι μου, να μαζευτούμε το βράδυ στην παραλία, για νυχτερινό μπάνιο, αφού ο καύσωνας δεν μας επέτρεπε να πάμε το μεσημέρι.

Το νησί μου έχει υπέροχες παραλίες και εμείς οι ντόπιοι ξέρουμε κάποιες που δεν πάνε τουρίστες. Η συνάντηση έκλεισε. Λίγο μετά τις 8, εγώ και οι 4 κολλητοί μου είμασταν στο αυτοκίνητο προς την παραλία.

Η 21χρονη Γιώτα και οι 4 φίλοι της: “Έκανα την φαντασίωσή μου πραγματικότητα στο νησί”

Εγώ φορούσα ένα λευκό πετσετέ σορτσάκι και μια λευκή τιραντέ μπλούζα χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό μου. Οι φίλοι μου το παρατήρησαν, αφού διέγραφε το στήθος μου και με πείραζαν. Τους απάντησα πως θα κάνω τόπλες μπάνιο και αν τους ενοχλεί, να μην με κοιτάνε.

Από κάτω, φορούσα ένα μαύρο brazilian που αναδείκνυε το στητό πίσω μέρος μου. Στη διαδρομή κάναμε πλάκα, εγώ ήμουν χαρούμενη που το σχέδιο μου πήγαινε ρολόι, σταματήσαμε σε ένα περίπτερο και πήραμε πολλές μπύρες κουτάκια, νερά, πατατάκια, ενώ κατέβηκα και εγώ και πήρα δυο κουτάκια προφυλακτικά.

Όταν το είδαν οι φίλοι μου αναρωτήθηκαν. Εγώ, όλο υπονοούμενο είπα “Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει απόψε” και γέλασαν αμήχανα όλοι.

Μιλάμε για 21χρονους, πολύ πιο απονήρευτους σε σχέση με τις 21χρονες και από επαρχία. Ούτε σε ταινία δεν πρέπει να είχαν δει αυτό που φαντασιωνόμουν εγώ.

Φτάσαμε στην παραλία περίπου στις 9, είχε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και αμέσως έβγαλα το σορτσάκι και το μπλουζάκι και μπήκα στη θάλασσα. Οι πρώτοι δυο φίλοι μου ήρθαν μαζί μου και τους έβαλα ένα challenge. Να βγάλουν τα μαγιό τους.

Ο ένας μάλιστα φορούσε και εσώρουχο. Πάγωσαν για λίγο, αλλά τελικά το έκαναν. Είχα λοιπόν δυο από τους φίλους μου μέσα στη θάλασσα γυμνούς. Τότε φώναξα και τους άλλους δυο που είχαν πιάσει τα κινητά τους και έβλεπαν βιντεάκια στο τικτοκ.

Τους είπα να βγάλουν και αυτοί τα μαγιό τους και να βουτήξουν. Μου άρεσε που τους έδινα εντολές και τις εκτελούσαν. Ήρθαν γύρω μου και αρχίσαμε τις εφηβικές χαζομάρες.

Βρεξίματα, σπρωξίματα κτλ. Κάποια στιγμή τους είπα να σοβαρευτούν και να έρθουν όλοι πολύ κοντά μου. Εκεί, άρχισα να τους χαιδεύω εκει κάτω εναλλάξ, για να τους κάνω σκληρούς.

Ο Τ. που ήταν πιο ξεψάρωτος, παραμέρησε το μαγιό μου και άρχισε να παίζει με τα δάκτυλα του με το “γατί” μου. Τα επόμενα λεπτά υπήρχε απόλυτη ησυχία. Το μόνο που ακούγονταν ήταν οι βαριές ανάσες μας.

Τους έβγαλα όλους λίγο πιο ρηχά και άρχισα να τους γλύφω. Οι δυο τελείωσαν αμέσως. Οι άλλοι ήταν πιο μπλοκαρισμένοι. Ξεκίνησα να παίζω μαζί τους και αφού τους ξεμπλόκαρα, ήρθε η ώρα των προφυλακτικών.

Φόρεσα στον πρώτο, τον καβάλησα, ενώ ζήτησα στο δεύτερο κολλητό μου να τον γλύψω. Ήταν φοβερή εμπειρία. Και ακόμα πιο φοβερή, όταν επανήλθαν και οι άλλοι δυο κολλητοί μου και ξαφνικά μέσα μου και γύρω μου είχα 4 αγόρια. Όσα ακριβώς φαντασιωνόμουν.

Μέχρι τη 1 το βράδυ, κατάφερα να “στεγνώσω” τους δυο φίλους μου, ενώ οι άλλοι δυο δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά.

Την άλλη μέρα το βράδυ, με τους δυο “δυνατούς” και έναν φίλο τους που δεν γνώριζα, επαναλάβαμε τη βραδιά. Ήταν και αυτή πολύ έντονη και ξεχωριστή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ