Ο δημοφιλής φωτογράφος Θωμάς Χρυσοχοϊδης σας ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσα από τις φωτογραφίες του που είναι πλέον προς πώληση


Ο Θωμάς Χρυσοχοϊδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και καταξιωμένους φωτογράφους στην Ελλάδα. Με ένα portofolio που ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, έχει καταγράψει με τον φωτογραφικό του φακό όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα (και όχι μόνο) της νεότερης ιστορίας.

Από σήμερα ο Θωμάς, μέσα από το ανανεωμένο site του, δημιούργησε και ένα e-shop για να έχει ο καθένας τη δυνατότητα να “μυρίσει” Ελλάδα μέσα από τα συγκλονιστικά του καρέ που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία.

Διαβάστε την συγκινητική επιστολή που έγραψε πριν λίγη ώρα:

Σήμερα “βγαίνει στον αέρα” τόσο ο καινούριος μου ιστότοπος όσο και το E-shop μας και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου! Έχει σημασία για μένα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες, τους μέντορες και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν μέσα στα χρόνια.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, φίλοι και πελάτες μου ζητούσαν φωτογραφικό υλικό δικό μου για να κοσμήσει το σπίτι και το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Η ιδέα του να δημιουργήσω έναν ιστότοπο όπου ο καθένας θα μπορούσε να βρει φωτογραφίες της Ελλάδας, άρχισε να διαμορφώνεται. Όταν ένας φίλος μου, μου είπε αυθόρμητα: “Θέλω να πάρω την Ελλάδα μαζί μου, με τις φωτογραφίες σου…”.

Παρότι έχω ήδη προχωρήσει στον κόσμο της κινούμενης εικόνας, πάντα η φωτογραφική μου μηχανή αποτυπώνει αυθεντικές σκηνές από όλα τα ταξίδια μου.

Και καθώς οι παλιές αγάπες, πεθαίνουν δύσκολά…  Φτάσαμε εδώ!

Μια σειρά από ταξιδιωτικές φωτογραφίες της Ελλάδας, από όλες τις επισκέψεις μου στα σπάνια ελληνικά νησιά. Οι φωτογραφίες αυτές είναι μπροστά στους δέκτες σας και έτοιμες να ταξιδέψουν και να “εισβάλλουν” καλλιτεχνικά στα σπίτια και στους επαγγελματικούς σας χώρους!”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ