Η άγνωστη σχέση της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Κώστα Αποστολάκη μόλις αποκαλύφθηκε


Στη «Συμμορία των Πέντε» στο θέατρο Κιβωτός πρωταγωνιστεί τον φετινο χειμώνα ο Κώστας Αποστολάκης, και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;» στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου με την οποία έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο θέατρο, ενώ πέρσι πρωταγωνιστούσε στην παράστασή της «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου». Ο ίδιος έχει τονίσει και στο παρελθόν ότι νιώθει πώς της χρωστάει πολλά.

«Η Δήμητρα δεν είναι μέντορας μου, είναι οικογένεια μου. Έχει βαφτίσει και την κόρη μου, είναι η νονά της. Η Δήμητρα ήταν ο σταθμός στη ζωή μου, που με γρηγόρευσε 15-20 χρόνια μπροστά. Εκεί που ήμουν 30 χρονών όταν γνώρισα τη Δήμητρα, με πήγε στα 50 κατευθείαν. Και με το σκεπτικό και με την άποψή της για τη ζωή και με την άποψή της για τους ανθρώπους. Γιατί τη Δήμητρα άμα τη γνωρίσεις θα σου φανεί σνομπ, αλλά δεν νομίζω να αγαπά την ανθρώπινη υπόσταση και να μπαίνει στην ανθρώπινη ψυχολογία πιο πολύ άνθρωπος από τη Δήμητρα», ανέφερε ο ηθοποιός. Η παρέα της εκπομπής του Alpha σχολίασε τα λεγόμενά του και ανάμεσα στα σχόλια ο όρης Γκουντάρας ανέφερε: «Στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι». «Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται και όντως έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι ήταν ζευγάρι», συμπλήρωσε η Τζένη Μελιτά. Και κάπως έτσι, απλά και καθημερινά αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση τους που δεν ξέραμε ως τώρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται κάτι ξαφνικά για την προσωπική ζωή της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αφού και ο Γιώργος Γιαννόπουλος με τον οποίο η ηθοποιός και συγγραφέας ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια, είχε αποκαλύψει τη σχέση τους πολλά χρόνια μετά το τέλος της, σε συνέντευξή τους το 2015.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ