Χριστίνα Αρχοντή: «Ο στόχος μου είναι η ιατρική»


Την γνωρίσαμε πριν χρόνια ως τηλεοπτική «Μπουλίτσα» μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Η Χριστίνα Αρχοντή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τα χρόνια που έχει μείνει εκτός χώρου, αλλά και τις σπουδές της σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

Πόσα χρόνια έμεινες εκτός χώρου;
«Το 2012 ήταν η τελευταία φορά που έκανα θέατρο, πριν από 6 χρόνια. Ήθελα να είμαι περισσότερο αφοσιωμένη στα διαβάσματα μου, δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στο Δημοτικό, ούτε το θέατρο και η τηλεόραση μου αποσπούσαν την προσοχή, ώστε να μην είμαι συνεπής και επιμελής μαθήτρια. Με ενδιαφέρει να είμαι καλή και στο ρόλο της μαθήτριας, δεν θα μπορούσα να είμαι καλή μαθήτρια, αν συνέχιζα να κάνω παράλληλα θέατρο»

Αυτό που σπουδάζεις τώρα σκέφτεσαι να το ακολουθήσεις στο μέλλον;
«Όχι απόλυτα, ο στόχος μου είναι η ιατρική, επέλεξα φυσιοθεραπεία, γιατί με ενδιαφέρει ως προς το θέμα του αθλητισμού. Σε δεύτερη φάση, όταν θα τα καταφέρω, θα γίνω γιατρός. Αυτό που κάνω τώρα είναι προσωρινό. Είμαι συνειδητοποιημένη, θέλω να γίνω γιατρός από την ηλικία των 3-4 ετών. Το αγαπάω, με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο αντικείμενο της ιατρικής και της ανθρωπολογίας. Το καλλιτεχνικό είναι στο αίμα μου, είναι κληρονομικό και δεν μπορώ να το βγάλω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω κάτι ανάμεσα στα δύο», λέει η ίδια στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ