Οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του Power Of Love και η συγκλονιστική αλλαγή στο look της Φουρέιρα


Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη τηλεοπτικές αναταραχές, αλλαγές και αποκαλύψεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ήταν εκείνα τα πέντε πρώτα θέματα που διαβάσατε ξανά και ξανά.

Την εβδομάδα που μας πέρασε πρώτο θέμα σε «χτυπήματα» ήταν η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Ερμίδου. Τόλμησε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της και όχι μόνο αλλά και να αλλάξει χρώμα! Η Ειρήνη Ερμίδου κουρεύτηκε και έκανε ένα πιο καστανόξανθο χρώμα με ροζ ανταύγειες.

Αμέσως μετά έρχεται η συγκινητική αποκάλυψη της Νάντιας Γιαννακοπούλου. Η σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν έξι μήνες και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Σκυτάλη παίρνουν δυο θέματα που προέκυψαν στο Power Of Love. To ένα έχει να κάνει με κρυμμένα μυστικά των παικτών καθώς αποκαλύφθηκε πως ένας από τους παίκτες έχει  πικάντικο παρελθόν κι ένας άλλος είναι μπαμπάς και το κρύβει και το άλλο έχει να κάνει με την κρυφή σχέση δυο παικτών.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα top θέματα, η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στα μαλλιά της. Τα έκανε καρέ έχοντας μία μικρή φράτζα ενώ τα έβαψε ακόμα πιο σκούρα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ