Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή την εκπομπή δεν χάνει με τίποτα!


Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιο χαρούμενη γιορτινή της ανάμνηση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει, ποια είναι η εκπομπή που δεν χάνει με τίποτα!

Στην τηλεόραση φέτος τι παρακο­λουθείς; Τι σου αρέσει περισσότερο;

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν προ­λαβαίνω να παρακολουθήσω κάτι φανα­τικά, γιατί απλά δεν μπορώ να είμαι συ­νεπής λόγω δουλειάς. Όταν είμαι σπίτι συνήθως μαγειρεύω και στην κουζίνα τηλεόραση δεν έχω. Παρακολουθώ πά­ντα λίγο πριν κοιμηθώ. Όμως έχω ξε­χωρίσει το «Πέτα τη φριτέζα» και είδα κάποιες φορές το «GNTM». Και φυσικά πάντα βλέπω τον Γρηγόρη».

Ποια είναι η πιο χαρούμενη γιορ­τινή σου ανάμνηση;

«Όλα εκείνα τα τραπέζια τα γιορτινά με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέ­ζι, τις καντάδες, τα κεφαλονίτικα κάλα­ντα, τα γέλια και τα αστεία του μπαμπά μου. Τότε ήταν αλλιώς…».

Τι Θέλεις να σου φέρει ο και­νούργιος χρόνος;

«Θέλω αυτά που είχα και το 2018. Υγεία, τύχη, αγάπη πολλή, την αγκαλιά του άντρα μου, της μαμάς μου, φίλους αλη­θινούς, να έχω τη δουλειά που τόσο αγαπώ και η καρδιά μου να χτυπάει δυ­νατά μόνο από χαρά», είπε στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ