Νίκος Ορφανός: «Αν τυχόν δεν έρθει βιολογικά ένα ακόμη παιδί σκεφτόμαστε σοβαρά την υιοθεσία»


Θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του.

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγος του, Αντιγόνη Παφίλη έχουν αποκτήσει έναν γιο και όπως ο ίδιος ο ηθοποιός εξομολογείται μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του, επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλο παιδί είτε με βιολογικό τρόπο είτε με υιοθεσία.

Μία από τις επιθυμίες σου, όπως και της συζύγου σου, είναι να υιοθετήσετε ένα παιδάκι;

«Αυτό είναι κάτι που σκεφτόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε κινήσει κάποια διαδικασία, είναι κάτι που μας απασχολεί, από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα γίνει και πώς θα έρθει στη ζωή μας. Είναι γεγονός ότι και οι δύο θέλουμε πολύ στη ζωή μας δεύτερο παιδί. Δεν μας απασχολεί ντε και καλά να προέρχεται από υιοθεσία, αν τυχόν δεν έρθει βιολογικά, σκεφτόμαστε σοβαρά την υιοθεσία. Είναι κάτι που γίνεται πάρα πολύ, από πάρα πολλά ζευγάρια»

Βιολογικά το φύλο ενός παιδιού δεν μπορούμε να το επιλέξουμε, ενώ στην υιοθεσία μπορεί να συμβεί. Έχετε αποφασίσει το φύλο στη δεύτερη περίπτωση;

«Δεν έχω προτίμηση στο φύλο. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες. Έχει να κάνει με το τι θα προκύψει και το τι θα «μιλήσει» στην καρδιά σου. θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση; «Μου έχουν έρθει προτάσεις τις οποίες δεν έχω χρόνο να τις κάνω και τις έχω αφήσει. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγω τις δουλειές μου στην τηλεόραση είναι τρία: κυρίως οι συνθήκες παραγωγής, οι συνθήκες προώθησης και τα χρήματα. Αυτά τα τρία πρέπει να είναι σε ισορροπία. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, όπως οι συνάδελφοι, το κλίμα… Αλλά αν δεν είναι σωστές οι συνθήκες παραγωγής, οι συνθήκες προώθησης της εργασίας και η οικονομική συμφωνία, δεν προχωράω. Είναι αλληλένδετα, γιατί το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Τα βλέπω σύνολο, έχω μια ολιστική οπτική πάνω στη δουλειά, γι» αυτό, κατά κανόνα, οι δουλειές μου, όποτε τις έχω κάνει, μου έχουν πάει όλες καλά», καταλήγει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ