Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι πηγή ενέργειας αυτή η δουλειά, δεν γερνάς μέσα σου ποτέ»

Μια πρόβα που είδε 17 χρονών στην Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» στη Θεσσαλονίκη ήταν καθοριστική για να πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός.

Από τα 18 του δουλεύει ανελλιπώς στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο ηθοποιός μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για το πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά και για την αντίδραση των γονιών του.

Πότε κατάλαβες ότι ήθελες να γίνεις ηθοποιός και να ασχοληθείς με το θέατρο;
«Στα 17, στη Θεσσαλονίκη. Το οφείλω σε έναν φίλο του αδελφού μου, τον Χρήστο Αρνομάλλη, που δεν είναι στη ζωή, ο οποίος μαζί με άλλους σημαντικούς ανθρώπους ίδρυσαν την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης». Ένα βράδυ μού είπε: «Δεν έρχεσαι αύριο να δεις μια πρόβα;» Πήγα, κι αυτό ήταν, τελείωσε. Την επόμενη χρονιά πήγα στη Δραματική Σχολή και από τα 18 μου δουλεύω ανελλιπώς»

Οι γονείς σου πώς το πήραν;

«Με τη γνωστή ιδιοσυγκρασία του μεσοαστού αμόρφωτου ανθρώπου, μου είπαν: «Κάνε κάτι άλλο και να το έχεις ως χόμπι αυτό». Κι εγώ απάντησα: «Αυτή η δουλειά δεν αντιμετωπίζεται ως χόμπι, ή αφοσιώνεσαι ή δεν υπάρχεις».

Αν είχες παιδιά, θα τα άφηνες να γίνουν ηθοποιοί;
«Με μεγάλη μου χαρά! Είναι πηγή ενέργειας αυτή η δουλειά, δεν γερνάς μέσα σου ποτέ και μέχρι να πεθάνεις αναζητάς πράγματα», λέει στο περιοδικό Γυναίκα.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here