Γιάννης Μπέζος: «Δεν με πειράζει αν κουράζομαι σωματικά, αλλά δεν θέλω να χάνω την ώρα μου…»


Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ήταν αποκαλυπτικός όπως πάντα!

Ο ίδιος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά του, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει και τι είναι αυτό που ζητάει πλέον, μετά από χρόνια καριέρας στο χώρο!

Φέτος, παρουσιάζετε το έργο «Υπάρχει και φιλότιμο» των Αλέκου Σακελλάριου- Χρήστου Γιαννακόπουλου στο θέατρο Προσκήνιο…
«Θα βρισκόμαστε στο θέατρο Προσκήνιο μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ενώ μετά θα πάμε για τρεις εβδομάδες, πριν από το Πάσχα, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο θέατρο Αριστοτέλειον».
Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου;,
«Το θέατρο έχει μια σταθερά. Υπάρχει το κοινό που θα το ακολουθήσει γιατί είναι ένα ζωντανό πράγμα, που δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει, είτε βρισκόμαστε σε ύφεση είτε σε ανάπτυξη. Εμείς, που βρισκόμαστε στο θέατρο Προσκήνιο για δεύτερη χρονιά, έχουμε την ίδια ανταπόκριση με πέρυσι, που κάναμε τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας». Είμαι απολύτως ευχαριστημένος».
Παράλληλα όμως βρίσκεστε και στη «Συνοικία ασμάτων» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Ταξιάρχη Χάνο, σωστά;
«Σωστά. Η «Συνοικία ασμάτων» είναι μουσικές βραδιές που έχουν και χιούμορ, με ενός άλλου είδους θερμοκρασία. Δηλαδή δεν είναι διασκέδαση κοσμικού κέντρου. Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συμμετέχω κι εκεί, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο, είναι επειδή είναι νωρίς και με βολεύει πολύ». 

Με όλο αυτό το φορτωμένο πρόγραμμα, δεν έχετε φτάσει στα όρια σας;
«Οτιδήποτε αποφασίζω να κάνω το κάνω με πολλή χαρά και κουράζομαι ποτέ».
Έπειτα από τόσα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, για εσάς το ζητούμενο πλέον είναι να περνάτε καλά;
«Αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρόνια. (Γελάει.) Πάντα προσπαθούσα να περνάω καλά. Όχι, όμως, με την έννοια να χαλαρώνω κα να είμαι σαν παιδική χαρά, αλλά δημιουργικά. Δεν με πειράζει να κουράζομαι σωματικά, αλλά δεν θέλω να χάνω την ώρα μου», είπε χαρακτηριστικά στο My TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ