Κοντολάζος για Μενεγάκη: «Θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας»


Κοντολάζος: Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι παρόλο που είναι κουμπάροι δεν έχουν επαφές

Ο Δημήτρης Κοντολάζος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι παρόλο που είναι κουμπάροι, δεν διατηρούν πλέον επαφές.

Κοντολάζος για Μενεγάκη: «Δεν είμαστε μαλωμένοι»

Η Ελένη Μενεγάκη έχει βαφτίσει την κόρη σας, αλλά δεν σας βλέπουμε στην εκπομπή της. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τι να απαντήσω… Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε. Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της.

Γιατί δεν την πήρατε εσείς ένα τηλέφωνο;

Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλεις στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας.

Σας στεναχωρεί το γεγονός ότι τώρα δεν έχετε επαφές;

Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στεναχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όμως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Έτσι είναι η ζωή.

Πηγή: vipnews.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ