Θρήνος στην Πάτρα – Πέθανε ξαφνικά 38χρονη μητέρα


Πάτρα: Μια νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, έμελλε να φύγει νωρίς από τη ζωή. Πρόκειται για την Σοφία Αγγελοπούλου, σύζυγο του Άγγελου Κοκκότη, ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην Αγυιά και μητέρα ενός μικρού παιδιού, του Σταμάτη-Μάριου.

Η 38χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της και όταν πήγε ο σύζυγός της την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, δυστυχώς όμως ήταν αργά για την πανέμορφη κοπέλα.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και έγινε αυτοψία στον χώρο και χθες διενεργήθηκε νεκροψία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο απρόσμενος και ξαφνικός θάνατος της Σοφίας προήλθε όπως αναφέρουν πληροφορίες του gnomip.gr από παθολογικά αίτια.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Σοφία έχουν συγκλονιστεί από το αδόκητο και αναπάντεχο γεγονός. «Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, γεμάτος ευαισθησίες. Λάτρευε την οικογένειά της, τον σύζυγο και τον γιο τους, οι οποίοι θρηνούν για την απώλειά της» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο γιος της, ο πατέρας της Παναγιώτης Αγγελόπουλος και τα πεθερικά της, Σταμάτης και Ευφροσύνη Κοκκότη, η αδελφή της Γεωργία Αγγελοπούλου, συγγενείς και φίλοι.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Σοφία δεν θα είναι πια στη ζωή και το κενό που αφήνει πίσω της είναι μεγάλο για τους δικούς της ανθρώπους.

Σήμερα, στις 5 μ.μ., η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το «τελευταίο αντίο» από τον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών.

Πηγή: notospress.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ