Αγρίνιο: Ο ρόλος του “Μπέμπη”, του “Κωστάκη” και του Ρομά – Έτσι μαχαίρωσαν τα δυο άτομα


Αγρίνιο: Συνελήφθησαν ήδη δυο άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα πέντε για το χθεσινοβραδινό αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στο Πάρκο Αγρινίου

Οργανωμένοι οπαδοί των Warriors 6 του Παναιτωλικού είναι οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που έγινε χθες βράδυ στην βορειοδυτική πλευρά του πάρκου στο Αγρίνιου, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν δυο άτομα, ένας εκ των οποίων στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα θύματα, 33 ετών, που δέχθηκε τις μαχαιριές στο κεφάλι, φορούμε μπλούζα του Παναθηναϊκού και είναι παλιός οργανωμένος οπαδός.

Ο ρόλος του “Μπέμπη”, του “Κωστάκη” και ενός 20χρονου Ρομά στην άγρια χθεσινοβραδινή συμπλοκή, ήταν καθοριστικός, ενώ σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, οι δυο πρώτοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για οπαδική βία ως μέλη της Θύρας 6 (Warriors 6) της ομάδας του Παναιτωλικού.

Ο “σκληρός” 34χρονος που δεν τον άγγιζε τίποτα

Το ένα από τα θύματα, ο 34χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, τα τελευταία χρόνια μένει στην Αθήνα, ενώ επισκέπτεται συχνά το Αγρίνιο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Λόγω της σωματοδομής, θεωρείται από τους “σκληρούς” που δύσκολα θα τα έβαζε κάποιος μαζί του. Ωστόσο, χθες δέχθηκε μαχαιριές στο κεφάλι από την ομάδα των δραστών και διέφυγε από το σημείο της συμπλοκής, ενώ αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Βαρύ το κατηγορητήριο για τους επτά

Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί για τους δράστες, το οποίο περιλαμβάνει παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι τέσσερις εκ των επτά, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ