Σκληρή απάντηση του προέδρου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης “Οι Άγιοι Πάντες” στα καυστικά σχόλια του κ. Ταχιάου

«Καιρός να το αποδείξει o κ. Ταχιαος ότι είναι υπεύθυνος και όχι μόνο να το διαφημίζει στα φυλλάδιά του. Από πολιτικούς που μόνο υπόσχονται υπευθυνότητα και επικαλούνται την καταστολή των άκρων έχουμε χορτάσει. Άλλωστε το παρελθόν όλων μας είναι γνωστό.»

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγο ο μεγαλύτερος και παλαιότερος Σύλλογος Πολυτέκνων της Βόρειας Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη:

Δεν είπα ποτέ να κοπούν τα επιδόματα των αναπήρων, πως θα μπορούσα άλλωστε έχοντας μια αδελφή ανάπηρη και παρουσία του εκπροσώπου των αναπήρων στην εκδήλωση, αλλά να σταματήσει η εχθρική πολιτική της Πολιτείας προς τους πολύτεκνους.

«Δεν είναι δυνατό για ένα άτομο που παίρνει, με πλάγιο τρόπο, αναπηρία 67% να δίνονται 20 μόρια για διορισμό στην Εκπαίδευση και στους πολύτεκνους 2 μόρια για κάθε παιδί». Αυτό ακριβώς είπα.

Κανένας άλλος από τους υποψηφίους δημάρχους και επισήμους δεν άκουσε κάτι τέτοιο. Ίσως ο κος Ταχιάος, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την ΝΔ να θίχτηκε από την δήλωσή μου ενώπιον και των άλλων υποψηφίων δημάρχων ότι: «ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος και να αγαπάει τη Θεσσαλονίκη».

Αυτό όμως πιστεύω. Ότι μόνο σε κάποιον που αποδεδειγμένα διαχρονικά αγαπά την πόλη μας και τους Θεσσαλονικείς αξίζει η ψήφος μας.
Που δεν σπέρνει την διχόνοια όταν κάτι δεν του αρέσει έτσι απλά και μπλέκει μαζί τις έννοιες της Ορθοδοξίας, της Πατρίδας και του Έθνους ,τον φασισμό.

Ενημερώνουμε τον κ. Ταχιάο ότι όλοι εμείς οι πολύτεκνοι είμαστε αποδεδειγμένα υπεύθυνοι και το μόνο «άκρο» που υποστηρίζουμε είναι αυτό των οικογενειών με πολλά παιδιά. Καιρός να το αποδείξει και ο ίδιος ότι είναι υπεύθυνος και όχι μόνο να το διαφημίζει στα φυλλάδιά του.
Από πολιτικούς που μόνο υπόσχονται υπευθυνότητα και επικαλούνται την καταστολή των άκρων έχουμε χορτάσει.
Άλλωστε το παρελθόν όλων μας είναι γνωστό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here